HOROSCOP: Cele mai bune compatibilităţi de zodii

Trebuie să recunoaștem că cel puțin o dată ne-am pus problema cu ce zodie se potrivește semnul nostru zodiacal. Și ce este și mai curios este faptul că ne și căutam persoane din zodia sau zodiile respective cu speranța de a ne găsi perechea sau măcar un partener de viață cu care ne putem înțelege și să avem o viață plăcută.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 08:54
HOROSCOP: Cele mai bune compatibilităţi de zodii

În continuare, vă voi elucida care este cea mai bună compatibilitate de zodii.

Femeia Balanță – Bărbatul Leu

Aceștia au o compatibilitate de 100% din toate punctele de vedere. Femeia Balanță este delicată, sensibilă, dar în același timp și hotărâtă și puternică, în timp ce Bărbatul Leu este șarmant, romantic, pasional și un bun lider.

Există o excelentă comunicare și relaționare între cei doi pentru că se completează până în cea mai mică măsură. Balanței nu îi place să ia decizii, așa că preferă să îi lase acest privilegiu Leului, ce se simte foarte mândru și important. Leul este incantat de a avea alături o femeie delicată și rafinată ce inspiră frumusețe și este admirată de cei din jur, iar hotărârea acesteia în situații critice îl salvează de la multe probleme.

 Nu lăsați loc interpretărilor din relația voastră. Deși sunteți geloși amândoi, preferați să vă îndreptați atenția unul spre altul decât unul împotriva altuia și astfel, deveniți puternici.

Obișnuit să conducă, Bărbatul Leu nu va băga de seamă că de fapt, adevăratul șef este Femeia Balanță, dar, pentru parteneră acest lucru nu este deranjant și preferă să stea în umbră pentru a i se oferi tot ce îți dorește.

Pasiunea nu se va stinge vreodată între Femeia Balanță și Bărbatul Leu deoarece sunt spontani, plini de viață, și știu cum să se bucure de fiecare moment. 

Femeia Gemeni – Bărbatul Balanță 

Pasiunea și respectul se văd cu ochiul liber între voi. Femeia Gemeni este foarte hotărâtă, senzuală și pasională, în timp ce Bărbatul Balanță este echilibrat, puternic și sincer.

Femeia Gemeni vrea puțină acțiune în viața de cuplu și să fie dominată pe mai multe planuri iar Bărbatul Balanță îi poate oferi aceste lucruri din plin. Puterea pe care o emană acesta îi inspiră încredere femeii de lângă el, iar vitalitatea acesteia încântă și fascinează Bărbatul Balanță.

Vă plac ieșirile în oraș, serile romantice acasă sau să fiți în mijlocul grupului de prieteni sau a familiei. Monotonia nu exista la voi pentru că știți să vă condimentați viața amoroasă din când în când. 

Femeia Scorpion – Bărbatul Taur 

Între voi este foc literalmente. Amândoi firi foarte tare, impunătoare, emoționale și puternice, nu o să vă plictisiți niciodată și o să aduceți ceva nou noului.

Femeia Scorpion este impunătoare, rafinată, stilată și are o atitudine de felină. Bărbatul Taur ar putea să conducă un batalion întreg de soldați, însă nu o poate stăpâni pe femeia de langă el, iar acest lucru îl atrage extrem de tare.

Voi nu vă completați, voi vă fascinați unul pe celălalt prin atitudine si gesturi. Romantici incurabili dar prea orgolioși să recunoașteți, nu vă așteptați să primiți gesturi atât de tandre din partea partenerului de viață, însă va place și nu ripostați. Vă certați des, dar asta doar să va împăcați, vă place ideea de a vă reîndrăgosti toată viața.