Horoscop: Cele mai bune produse de beauty, în funcţie de zodie

Vrei să arăţi mereu impecabil şi să foloseşti numai acele produse de beauty care ţi se potrivesc cel mai bine? Atunci când vorbim despre frumuseţea unei femei, nu putem omite micile secrete care fac diferenţa între un look banal şi unul de milioane.

RomaniaTV.net
30 oct. 2013, 08:53
Horoscop: Cele mai bune produse de beauty, în funcţie de zodie

In functie de zodia in care te-ai nascut, astrele te pot ajuta sa afli care sunt cele mai bune produse de beauty pentru tine:

Berbec

Te bucuri de o frumusete naturala nemaintalnita, iar pe primul loc se afla sanatatea tenului. Foloseste produse destinate ingrijirii tenului, in special cele cu vitamina A sau cu factor de protectie, indiferent de anotimp. Ofera-i pielii tale sanatatea si prospetimea de care are nevoie. Mastile de fata te pot ajuta sa-ti cureti tenul si sa-i oferi stralucire. Pentru machiaj poti folosi doar un eyeliner si un blush natural, care sa-ti scoata pometii in evidenta. Pentru buze poti folosi un lipgloss in culori calde, naturale, pentru un look romantic.

Citeşte şi Horoscop financiar: Cât de bine vei sta cu banii în 2014, în funcţie de zodie

Taur

Esti o persoana placuta de fel, cu trasaturi fine si un aspect ingrijit. Iti place luxul si opulenta si intotdeauna alegi cele mai scumpe produse, pentru a fi sigura ca nu dai gres. Opteaza pentru un machiaj in culori vii, pune-ti ochii in evidenta, iar pentru buze alege o culoare naturala, pentru a le scoate frumusetea in evidenta. Pune accent pe manichiura, alege o culoare naturala, cum ar fi verde, pentru un look natural.

Gemeni

Esti o persoana foarte sociabila si mereu in centrul atentiei. Iti place sa iei parte la toate evenimentele importante si tocmai de aceea trebuie sa ai mereu un look fresh. Pentru tine cel mai bun produs de beauty ar fi spray-ul de par, pentru a-i da volum in acele zile in care trebuie sa ajungi dintr-un loc in altul si nu ai suficient timp la dispozitie pentru a te aranja. In numai cateva minute vei arata excelent, gata pentru a face o noua cucerire.

Află ce calităţi ai în funcţie de zodie

Rac

Esti o persoana romantica si sensibila de fel si ai nevoie de acele produse de beauty care te pot ajuta sa mentii acest look. Mov este cu siguranta culoarea care te defineste si iti scoate trasaturile in evidenta. Foloseste farduri de ochi in aceasta culoare iar pentru buze poti opta pentru culori vibrante, insa in ton cu culoarea fardului ales pentru ochi.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Leu

Fii mereu pregatita pentru distractie si nu lasa nimic sa-ti strice buna dispozitie. Opteaza pentru o manichiura in culori vii, eventual poti alterna culorile, pentru a crea un stil jucaus si foarte tineresc. Poti incerca ojele Ciate, de la Sephora, pentru a fi sigura ca manichiura ta va rezista timp indelungat.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro