HOROSCOP. Cele mai mincinoase zodii. Cine sunt campionii

HOROSCOP. Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Suntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui. Şi pentru că fiecare dintre noi îşi doreşte să cunoască toate aspectele importante legate de persoanele din jur şi, mai ales, a partenerului de viaţă, hai să vedem care sunt cele mai mincinoase zodii!

26 sept. 2018, 10:54
HOROSCOP. Cele mai mincinoase zodii. Cine sunt campionii

HOROSCOP. GEMENI

Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine „echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte „adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să „se chinuie” prea mult. Şi chiar dacă par mincinoşii perfecţi, deseori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 10-16 septembrie. Săptămână plină de nebuloase, secrete ascunse şi probleme. Previziunile runelor

HOROSCOP. Fecioară

Avem un câştigător! Probabil, nici o zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sunt isteţi şi extrem de „agili” când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei le cred. Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, fiţi cu ochii-n patru!

HOROSCOP. Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Chiar şi atunci când sunt prinşi, chiar dacă le sunt aduse dovezi, ei nu vor recunoaşte niciodată că au spus o minciună, reuşind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor. Cu toate acestea, nu mint des. Ba chiar evită să o facă, pentru că se simt penibil atunci când sunt prinşi. Şi cum ştiu că „minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situaţie.

Continuarea horoscopului pe csid.ro.