HOROSCOP: Cele mai norocoase trei zodii în 2018-2019

Intre 2018-2019, 3 mari planete se afla in propria lor zodie, adica in zodia de domiciliu, pe care o guverneaza si in care au cea mai mare putere.

06 nov. 2017, 07:10
HOROSCOP: Cele mai norocoase trei zodii în 2018-2019

Guvernatori, patroni, parinti, ele sunt planetele care au „grija” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, altii de cate doua… In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste strainer, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc… ACASA, in zodia lor de resedinta, de domiciliu. Si unde e cel mai bine daca nu acasa?

Fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati. Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente.

Nu in orice an planetele se intorc in zodia lor de domiciliu, ca atare un an cu mai multe astfel de tranzite – de intoarceri „acasa” – nu e unul oarecare, ci unul cu energii mult mai puternice. Anii 2014, 2015, 2016 nu s-au bucurat de un Saturn in zodia de domicliu, nici de Jupiter in Sagetator, la el acasa, doar finalul de 2017 il readuce pe Saturn in zodia pe care o guverneaza, in Capricorn, unde va sta apoi pana la final de 2020. Ca atare, 2018-2019 se prefigureaza a fi cei mai interesanti ani – din ultimele cateva decenii – avand, simultan, in zodia proprie 3 mari planete.

SFAT: Perioadele in care o planeta se intoarce acasa sunt de o intensitate mai mare, planetele au atunci cea mai puternica influenta ca atare, adunate per total, perioadele in care se aduna puterile cat mai multor planete aflate in domiciliu simultan sunt mai pline de energie, lucrurile merg mai bine, suntem mai energici, mai pregatiti pentru orice.

Valorificati din plin aceste perioade cu maxim de energie planetara pentru marile dvs. proiecte.

Cititi mai mult pe acvaria.com

Citeşte şi Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017: 3 zodii au noroc în dragoste, pe altele le aşteaptă surprize neplăcute