Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017: 3 zodii au noroc în dragoste, pe altele le aşteaptă surprize neplăcute

Pentru 3 zodii, săptămâna cuprinsă între 6 și 12 noiembrie va fi presărată cu multă dragoste. Află care sunt previziunile karmice pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
05 nov. 2017, 13:45
Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017: 3 zodii au noroc în dragoste, pe altele le aşteaptă surprize neplăcute

Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017
ZODIILE DE AER:

Pe 6 și 7 noiembrie Luna va străbate sectorul natal al Gemenilor. Vor deveni mai veseli, mai optimiști, mai senini și chiar mai îndrăgostiți. Vor da o nouă șansă unei iubiri vechi sau pot începe o relație nouă cu o persoană cu care în altă etapă a vieții nu ar fi avut nimic în comun.

În privința Balanțelor, se poate spune că din 6 noiembrie începe o perioadă de 3 săptămâni în care vor avea parte de tot ceea ce își doresc. Urmează câteva zile favorabile începerii proiectelor noi.

Vărsătorii vor fi răscoliți de ravagiile Lunii Negre care va intra în casa a VIII-a. Vor fi multe zile în care se vor simți abandonați, în care vor fi puși în gardă cu situații ce trebuie rezolvate dacă se poate ieri.

ZODIILE DE APĂ:

Discuțiile cu miză juridică se vor intensifica pentru Raci. Asta înseamnă că au toate șansele să definitiveze niște negocieri, să semneze niște contracte bănoase. Au magnet la bani în perioada următoare.

Scorpionii se vor lovi de tot felul de prejudecăți și asta le va pune capac săptămâna aceasta. Au de răspuns la foarte multe întrebări care țin de sufletul lor, de așteptări, de situațiile lor complicate.

Peștii vor avea o săptămână plină de emoții puternice, pozitive. Aceste emoții vor fi produse de iubire, de armonia care îi va înconjura la tot pasul.

ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor risca să intre în tot felul de capcane, mai ales cu iz amoros. Trebuie să fie foarte atenți la discuțiile pe care le poartă cu persoanele de sex opus, mai ales cu cele implicate într-o relație sau chiar căsătorite.

Leii sunt rugați de astre să nu se joace prea tare cu banii în perioada următoare căci pot avea parte de surprize neplăcute.

Citiţi mai multe pe revista Teo