Horoscop: Cele mai urâte defecte ale zodiilor

Probabil că nu o să-ţi placă să citeşti cele de mai jos, dar din când în când este util să-ţi spună cineva, cu toată sinceritatea, care sunt defectele tale. Iată care e partea “întunecată” a zodiilor.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 10:22
Horoscop: Cele mai urâte defecte ale zodiilor

Berbec

Extrem de încăpăţânat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul îndărătnic, uneori răutăcios şi răzbunător. Cornele lui sunt capabile să provoace răni grave. Berbecul e convins că e cel mai deştept şi crede că le ştie pe toate. Evident toate lucrurile trebuie să se facă după cum vrea el. Este genul care se bagă în faţă la cozi şi apoi râde de “fraierii” care respectă regulile şi stau la rând.

Taur

Taurul e un egoist şi nu prea ştie ce e bunul simţ. Mereu pus pe harţă, mereu furios, întocmai ca un taur, nu se gândeşte deloc la ceilalţi. Dacă vrea un lucru îl ia imediat, fie că e vorba de lucrurile tale, de banii tăi, de scaunul tău preferat, etc. Trece rapid prin viaţă, consumând totul în calea lui, aşa cum o turmă de vite consumă toatp iarba, pe oriunde ar trece.

Gemeni

Nativul din Gemeni are o personalitate dublă. Îşi schimbă părerile, nu ştie niciodată ce vrea şi în plus nu poate sta locului niciun minut. Ca să nu mai spunem că minte foarte mult, uneori îţi face impresia că e nebun sau cel puţin beat, iar starea lui îi contaminează şi pe cei din jur. Este un partener de cuplu foarte oncomod pentru că nu ştie nici el ce sentimente are sau nu are.

Citeşte continuarea horoscopului pe Unica.ro.