Horoscop celtic. Află ce zodie eşti şi ce semnificaţie are pentru tine

Tu stiai ca exista un horoscop celtic? Celtii au onorat ritmul naturii si au urmarit fazele lunii. Pe baza acestora, au creat un horoscop care scoate la lumina corespondenta om-animal.

15 iun. 2022, 12:42
Horoscop celtic. Află ce zodie eşti şi ce semnificaţie are pentru tine

Iata ce animal reprezinta zodia ta si care este semnificatia acestuia, potrivit acestui horoscop celtic.

Cerb/Caprioara (24 decembrie – 20 ianuarie)
Cerbul reprezinta o persoana idealista, cu aspiratii inalte. Daca vrei sa demarezi un proiect indraznet, cere ajutorul unui Cerb. Nu se vor da in laturi de la nimic, sunt rabdatori si perseverenti, concentrati pe succesul lor.

Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care îşi riscă avere cumpărând acţiuni pe Bursă! Influente in casa banilor!

Au un aer nobil, dar stiu ca prin munca pot obtine un statut important.

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)
Pisicile sunt firi rapide si foarte inteligente, se bazeaza mult pe al 6-lea simt. Persoanele care fac parte din aceasta zodie pot fi considerate „neortodoxe”, intrucat au tot timpul o viziune cu totul diferita de cea pe care cei mai multi dintre oameni ar putea-o avea.

In plus, sunt persoane bune la suflet, iubitoare, creative, fine observatoare.

Horoscop celtic Sarpe (18 februarie – 17 martie)
Sarpele reprezinta o persoana curioasa, plina de intrebari, despre tot si toate. Chiar daca nu pune multe intrebari, Sarpele studiaza, cerceteaza, cauta raspunsuri, este un bun comunicator si are o putere mare de convingere. Daca sunt pasionati de un subiect vor da lumea peste cap ca sa isi indeplineasca obiectivul.

Serpii sunt spontani si imprevizibili, foarte flexibili si le place ca lucrurile sa se rezolve in manierea lor. Daca nu se intampla asa, pot deveni necooperanti, mai ales daca sunt fortati sa faca altfel decat vor ei.

Vulpea (18 martie – 14 aprilie)
Vulpea este sireata si stie exact cum sa-i manipuleze pe ceilalti, folosindu-se de orice, de la trucuri viclene, la umor sexy. Agile, viguroase si inteligente, Vulpile sunt aventuroase, bune povestitoare. Le plac vacantele in locuri exotice, din care sa aiba ce le spune celorlalti. Vulpile nu se sfiesc sa-si arate loialitatea, iar daca ai un prieten Vulpe, fii convins ca-l ai pentru toata viata.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Luna Plină aduce prosperitate financiară”

Taur (15 aprilie – 12 mai)
Puternic, iubitor, stabil, Taurul este umarul pe care poti plange oricand. Este cinstit, onest, sfatos. Are o intuitie buna si “miroase” un mincinos de la o posta. Din pricina acestei intuitii, de multe ori Taurul este gresit inteles si considerat schimbator si exagerat de emotiv. Taurii au un bun-gust iesit din comun, o eleganta clasica, atat in ceea ce priveste imbracamintea, cat si la capitolul decoratiuni interioare.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.