Horoscop Cristina Demetrescu: „Luna Plină aduce prosperitate financiară”

Cristina Demetrescu aduce schimbări radicale pentru unele zodii. Este foarte interesantă perioada asta pentru că vom vedea lucrurile mult mai clar, a explicat astrologul într-o emisiune TV.

13 iun. 2022, 21:04
Horoscop Cristina Demetrescu: „Luna Plină aduce prosperitate financiară”

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Unii Berbeci s-ar putea să vorbească prea mult, să deranjeze prea mult. Apare nevoie de concentrare pe anumite scopuri foarte clare și atunci când Berbecii vor să inițieze anumite proiecte este bine să facă cercetare minuțioasă, să se documenteze, pentru că nu cunosc foarte bine tot ce vor ei să facă.

Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului
Taur
Încă nu a trecut pericolul unor intervenții chirurgicale, dar în scop terapeutic. Mai prost stau cei care conduc cu viteză – acolo apare un risc de accidentare. Totuși, Taurii au protecție și, în același timp, au o perioadă profitabilă, dar vor fi nevoiți să și muncească la acest aspect.

Gemeni
Sunt foarte activi, se simt foarte bine, sunt foarte șarmanți. Cei care au probleme cu silueta pot încerca să arate mai bine, să slăbească, să facă sport. Se simt cumva în mijlocul atenției, sunt subiectul unor atracții și este foarte important ca această perioadă să nu treacă superficial.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac
Vor avea mai multă energie după 22 iunie, când intră Soare în Rac. Atenția și la apropierea Soarelui de Luna Neagră, pentru că apar niște turnuri de situație în viața Racilor, anumite lucruri se pot schimba. Au multe gânduri secrete și simt nevoia să le împărtășească cuiva, dar subiectele nu se preteaza pentru orice gen de discuție, motiv pentru care s-ar putea să fie un prilej bun să-și deschidă un jurnal.

Leu
Leii sunt atât de expansivi, încât unele lucruri sunt puțin nerealiste. Unii vor călători și această expansiune se manifestă prin stabilirea unei destinații îndepărtate, au invitații chiar și de la prieteni să-i viziteze. Tot discuțiile cu prietenii s-ar putea să îi canalizeze și să îi aducă cu picioarele pe pământ.

Horoscop karmic. Necazurile vin din urmă ca un tsunami, se anunţă săptămână grea
Fecioara
Are o perioadă foarte bună administrativă, aleargă, pune dosare, face documente. Este o perioadă grea pentru a-și recupera niște bani. Pot vinde o proprietate care se vinde foarte greu, să recupereze o moștenire de familie.

Balanța
Luna Plină se așează în cazul lor pe casa comunicării. Fie că Balanța este cea care rostește un adevăr care o eliberează, fie află un adevăr care este foarte important pentru ea. Mare atenție la veștile care circulă în această perioadă.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion
Pentru Scorpioni, o perioadă foarte profitabilă. Ce-i drept, se și agită foarte mult. Unii stau cu gândul la o vacanță care poate să vină și asta îi relaxează. Sunt însă și un pic mai obosiți – energia lor vine după 22 iunie. Scorpionul poate să descopere o sumă de bani care i s-a ascuns până acum.

Săgetător
Luna Plină este o infuzie foarte foarte puternică pentru Săgetători. Atenție, însă, și ce fac Săgetătorii cu această energie, pentru că data de 22 iunie nu trebuie să îi prindă neapărat cu o epuizare. Ar fi bine să aibă și un plan al distracțiilor ca să aibă parte și de împliniri, nu doar de un consum de energie.

Capricorn
Pentru Capricorni se întâmplă lucruri ciudate în plan sentimental, care schimbă ordinea lucrurilor – aproape că trecutul joacă pe scena prezentului. Este foarte important să aibă grijă de sănătatea lor. Unii își fac planuri de concedii, dar s-ar putea să plece cu laptopul în vacanță ca să-și termine munca.

Vărsător
Este o barieră foarte fină la Vărsători între prietenie și iubire. Simt nevoia să vorbească, să se confeseze, să asculte, să dea sfaturi și atunci se poate trece foarte repede de la o prietenie la o aprofundare a sentimentelor

Horoscop Cristina Demetrescu Pești
În ceea ce îi privește pe Pești, Luna Plină se așează de-a curmezișul lui Neptun – vor fi ajutați să vadă mult mai clar adevărul, s-ar putea să se lase cu o mutare pentru ei. Tensiuni în zona conjugală.