HOROSCOP CHINEZESC 2018: Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a avea belşug în ANUL CAINELUI DE PAMANT

Anul Nou Chinezesc începe pe data de 16 februarie și aduce o mulțime de schimbări. Specialiștii în zodiacul chinezesc sunt de părere că anul 2018 va fi unul plin de evenimente și pentru a ține la distanță situațiile neplăcute, ar fi bine să punem mult mai mult accent pe securitate.

16 feb. 2018, 17:47
HOROSCOP CHINEZESC 2018: Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a avea belşug în ANUL CAINELUI DE PAMANT

HOROSCOP CHINEZESC 2018: Anul Câinelui de Pământ va fi unul al schimbărilor radicale. În 2018 trebuie să fim solidari și să comunicăm mai mult, acestea fiind o parte dintre elementele ce definesc Câinele de Pământ, potrivit karmaweather.com.

Dacă îți propui de multă vreme să te lași de fumat, să începi o dietă sau să te apuci de sport, 2018 este momentul perfect pentru a-ți schimba stilul de viață.

Anul ce urmează va fi unul favorabil din punct de vedere financiar. Câinele de Pământ simbolizează o anumită stabilitate, iar cei care vor promova valori ca onestitatea și corectitudinea vor avea câștiguri financiare însemnate.

Cei care sunt interesați mai mult de partea afectivă și își doresc o relație stabilă trebuie să știe că în Anul Câinelui de Pământ pot obține aceste lucruri doar prin dialog și o bună înțelegere a celor din jur. Acest an va pune acentul pe sensibilitate, emoție și empatie.

Anul Câinelui de Pământ este considerat unul foarte bun pentru a aduce pe lume un copil. Pământul este un simbol asociat cu longevitatea, stabilitatea și autocontrolul, iar cei născuți în acest an vor avea parte de o mulțime de lucruri bune.

Anul nou chinezesc, care va începe la 16 februarie 2018, este un an care vine cu multe surprize. Nu va fi un an al culegerii roadelor, ci o perioadă de consolidare a bazelor deja puse în anul trecut. Este o etapă ideală de a obține succesul în urma semințelor deja plantate.

Cei care își doresc să își schimbe serviciul, e bine să adopte o atitudine docilă, de învățare și ascultare, nu să reacționeze după primul impuls. Altfel, e posibil să nu ia cea mai înțeleaptă decizie.

Vor avea rezultate excelente cei care sunt cerebrali și care așteaptă, cu răbdare, să obțină cele mai bune rezultate.

Anul Câinelui de Pământ nu este un an în care să fiți impulsivi sau impetuoși, gândiți-vă bine și la toate aspectele, înainte de a face schimbări de serviciu, de domiciliu sau în oricare aspect care semnifică o schimbare majoră. Chiar și pe plan personal, gândiți-vă extrem de serios înainte de a lua o decizie majoră.

Veți putea evolua doar dacă veți lua fiecare pas în serios, întâi terminați ce ați început și abia după gândiți-vă la o altă sarcină.

Anul cu două elemente de pământ oferă multe oportunități, doar că mijloacele de realizare sunt puține. Pentru a avea succes, va fi nevoie de efort susținut și de mult noroc, așa că nu așteptați rezultate rapide.

Acest an vine cu câteva beneficii pentru cei născuți în semnele Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Oaie, Maimuță, Cocoș și Câine, doar dacă vor avea claritate și viziune pentru a profita de auspiciile acestui an.

Anul Câinelui de Pământ. A doua jumătate a anului este mai ofertantă decât prima. Cei care au avut răbdare și au muncit mult vor avea rezultate spectaculoase. Sfârșitul anului va fi mult mai bine aspectat.

Cei mai încercați vor fi Șobolanul și Mistrețul, auspiciile nu le sunt favorabile. De asemenea, nu este un an bun pentru investiții, nu e o idee bună să vă luați casă nouă anul acesta.

Bărbații vor avea succes deosebit în lunile august și septembrie la capitolele bani și faimă, este indicat ca bărbații să poate mai mult aur anul acesta, întrucât elementul Metal este cheia pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Anul Nou Chinezesc este cea mai importantă sărbătoare tradițională a chinezilor

Festivalul începe de obicei în prima zi din prima lună din calendarul chinezesc și ia sfârșit cu Festivalul Lampioanelor care are loc în a cincisprezecea zi. Ajunul Anului Nou Chinezesc este denumit chú xī.

Originea sărbătorii este veche de secole și este înconjurată de mai multe legende și obiceiuri. În vechime, perioada aceasta era una în care oamenii reflectau despre cum s-au purtat și în ce au crezut mai mult în anul trecut.

Pe teritoriul Chinei, obiceiurile și tradițiile regionale cu această ocazie sunt foarte diverse. Oamenii cumpără cadouri, decorațiuni, material textil, hrană și îmbrăcăminte. Există un obicei ca fiecare familie să facă o curățenie generală în casă pentru a îndepărta orice nefericire în speranța unui an mai bun. Ferestrele și ușile se decorează cu decorațiuni din hârtie roșie și cuplete pe teme populare: „fericire”, „bogăție” și „viață lungă”. Cina servită în familie în ajunul Anului Nou conține carne de porc, rață sau pui, precum și un desert dulce, iar seara se încheie cu focuri de artificii.

ZODIAC CHINEZESC 2018, HOROSCOP CHINEZESC 2018: Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

 

ZODIAC CHINEZESC 2018: Începe Anul Câinelui de Pământ. Horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile 

Potrivit sursei citate, anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, îţi indică, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.

În noul an, Şobolanul trebuie să se ferească să muşte din branza pusă la vedere, astfel încât să nu pice într-o capcană. Nu i se recomandă să se avânte într-o afacere ori într-o poveste de dragoste fără să analizeze toate riscurile ţinând de aceasta.

Zodiac chinezesc săptămâna 5-11 februarie 2018. Previziuni şi recomandări pentru toate zodiile

Bivolului i se impune să se desprindă de comoditate, să se angajeze mai frecvent în activităţi fizice, să îşi iniţieze o nouă dietă. Creativitatea, ingeniozitatea îl ajută în muncă şi demersurile financiare. Dacă este singur, are ocazia să întâlnescă o persoană specială, în stare să îl conducă către o frumoasă relaţie în doi pe termen lung.

Tigrul trebuie să-şi menţină seninătatea în pofida unor necazuri, mai ales de mică importanţă. Are parte de nişte împrejurări incitante în dragoste, dar depinde numai de el dacă îl vor îndrepta într-o direcţie serioasă ori nu.

 

Zodiac chinezesc 2018. Ce talismane norocoase să porţi în Anul Câinelui de Pământ

Dragon. În acest an, vei deveni mai sigură pe tine şi îţi vei susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi. Dar vei avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încearcă să fii moderată. Refuzând să faci concesii, îi vei antagoniza chiar şi pe cei care vor doar să te ajute. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Șarpe. Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Multe dintre voi veţi fi atrase de tot ce e legat de spiritualitate. Generozitatea ta naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândeşte-te la acest lucru dacă ai nevoie vreodată să faci o alegere importantă în carieră.

Zodiac chinezesc 2018. Cele mai bune date pentru nunţi, în funcţie de zodie

Maimuță. În acest an, va trebui să depui eforturi măreţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă, aşa că trebuie să fii pregătită. Ar fi ideal dacă ai putea râmâne încrezătoare când simţi că ai obosit. Dacă nu acţionezi cu panică, vei găsi soluţii strălucitoare şi vei trimfa în faţa dificultăţilor. Fii convinsă că viaţa e făcută pentru reînnoiri şi că schimbările sunt utile pentru că îţi permit să progresezi.

Horoscop chinezesc 2018. Ce ne-a pregătit anul Câinelui de pământ. Se anunţă schimbări importante, vine o perioadă grea

Cocoș. În acest an, accentul va fi pus pe sectoarele legate de relaţiile cu ceilalţi. Astfel, va fi în interesul tău să te gândeşti mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câştig mare îţi va bate la usă dacă vei pune pe primul plan familia şi prietenii.

Noul an chinezesc 2018 începe în februarie. Ce prevede ZODIACUL CHINEZESC pentru fiecare zodie în Anul câinelui de pământ

Câine. Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale.Vei avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. Dacă eşti suficient de înţeleaptă să te adaptezi la noile provocări care apar, îţi vei întări caracterul şi vei dezvolta două calităţi esenţiale: arta negocierii şi abilitatea de a face alegeri delicate.

Citeşte şi

Horoscop CHINEZESC 2018. Ce aduce Anul Câinelui de Pământ pentru toate zodiile

Zodiac CHINEZESC 2018: Cu ce surprize vine Anul Câinelui de Pamânt pentru TOATE ZODIILE. HOROSCOP CHINEZESC 2018 complet