Horoscop chinezesc: 4 zodii care vor fi lovite de Cupidon până la finalul lunii decembrie 2023! Nativii au parte de DRAGOSTE cu carul

4 zodii au parte de o lună decembrie ca în basme! Cupidon își aruncă săgețile în stânga și în dreapta, iar acești nativi se îndrăgostesc iremediabil.

13 dec. 2023, 12:09
Horoscop chinezesc: 4 zodii care vor fi lovite de Cupidon până la finalul lunii decembrie 2023! Nativii au parte de DRAGOSTE cu carul
Horoscop chinezesc: 4 zodii care vor fi lovite de Cupidon până la finalul lunii decembrie 2023! Nativii au parte de DRAGOSTE cu carul

Norocul îi favorizează pe cei care știu ce vor și își caută dorințele. Până la urmă, timpul nu așteaptă pe nimeni. Uneori, poți să-ți ratezi sufletul pereche din cauza unor amănunte sau dacă îți închizi inima pentru totdeauna. Aceasta este mesajul lunii decembrie 2023 pentru toată lumea în ceea ce privește inima.

Citește și: 2 zodii care se vor îmbogăți în primele zile ale anului 2024. Astrele le vor aduce mormane de bani

Dacă vrei să fii într-o relație sănătoasă cu cineva, caută o persoană care provine dintr-o familie sănătoasă și a fost crescută cu dragoste și respect pentru limitele personale. Nu încerca să aprinzi o flacără într-un suflet rece doar pentru că aspectul său frumos te hipnotizează. Norocul te va ajuta să găsești oamenii potriviți și să înțelegi că dragostea adaugă întotdeauna mai mult la viața ta. Nu o restricționează sau o face mică.

Acum, să ne concentrăm asupra celor patru zodii chinezești care au cel mai mare noroc în dragoste în decembrie.

Câine
(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Norocul tău în dragoste în decembrie este extrem de puternic! Dacă ești singur, vei fi mai atractiv pentru potențialii parteneri decât de obicei și poți simți o creștere a energiilor intime. Dacă aceasta duce la experiențe excepționale… să zicem doar că nu te vei plânge.

Interesant, ești avertizat să nu urmezi înțelepciunea populară în chestiuni de inimă în această lună. Contrariul te va conduce către oamenii și experiențele potrivite. Pe de altă parte, norocul poate lucra uneori în moduri misterioase.

Dacă ești într-o relație, vei fi extrem de fertilitate în această lună, iar șansele de a rămâne însărcinată (sau de a însărcina partenerul) sunt indicate aici. Aceasta este o veste excelentă pentru cei dintre voi care se află în mijlocul febrei pentru bebeluși! Dacă nu vrei să ai un copil cu partenerul tău încă, poți redirecționa acest noroc către alte activități creative printr-un ritual de manifestare. Asigură-te doar să-ți cureți spațiul de locuit cu salvie pentru a elimina energia rea sau stagnantă mai întâi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Cele mai cheltuitoare zodii. Nativii care sunt dependenți de cumpărături