Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos final de săptămână

Când lucrezi în tăcere și singurătate, nu permite lumii exterioare să judece progresul tău. Întotdeauna vor greși. Aceasta este energia acestui final de săptămână.

09 nov. 2023, 06:11
Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos final de săptămână

Horoscop chinezesc: S-ar putea să nu avem control asupra locului în care ne naștem și asupra circumstanțelor care ne încorporează pragul, dar avem puterea de a ne schimba destinul învățând, crescând și asigurându-ne că nu suntem ignoranți. Pașii mici pot aduce schimbări mari.

Pe tărâmul norocului, acest mesaj iti cere să te gândesti la noroc ca la un cal sălbatic cu potențial și putere extraordinare. Chiar dacă ar fi să întâlnești o astfel de fiară maiestuoasă în sălbăticie, nu ai știi ce să faci cu ea – dacă să te împrietenești cu ea sau altfel. Norocul este la fel. Îți va aluneca din pumni ca apa dacă nu găsești modalități de a te cultiva și de a-ți întări spiritul.

Horoscop chinezesc noiembrie 2023. Se anunţă zile cu lacrimi în faţa cardului gol, multe zodii vor fi lovite financiar
Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în acest final de săptămână.

Horoscop chinezesc: Bivol – Revenirea norocului
Bivol, ești norocos două săptămâni la rând! Norocul tău săptămâna aceasta este o continuare a norocului tău de săptămâna trecută. Îți înfruntă viața acum din cauza tuturor acțiunilor tale din trecut și a tuturor lucrurilor pentru care te-ai angajat de-a lungul anilor. Este timpul să culegi roadele muncii tale, câte o săptămână și să recunoaști cu grație corectitudinea universului.

Pentru unii dintre voi, acest lucru se referă literalmente la un loc de muncă bine plătit pe care l-ați obținut recent după ce v-ați desfășurat la universitate. Pentru alții, acest noroc este aici pentru a vă aminti că pot exista zone de nedreptate în unele sfere ale vieții, dar alte sfere funcționează la fel ca căldura, lumina și electricitatea. Împărtășeste acest noroc cu familia și cu cei dragi, iar dacă nu iti faci planuri pentru viitor, ce aștepti?

Horoscop chinezesc: Dragon – Un vis devenit realitate!
Dragon, este timpul să te bucuri pentru că visele tale sunt pe cale să devină realitate! Norocul iti deschide calea înainte și înlătură obstacolele chiar și atunci când vorbim. Tot ce trebuie să faci este să te apleci în acest noroc și să te asiguri că treci linia de sosire cu îndrăzneală și curaj.

Desigur, această energie nu va face ca fiecare vis al tău să devină realitate în această săptămână. Va face acel vis să devină realitate, care are în el esența echilibrului, stabilității și bucuriei pure. Pentru unii, acest lucru se referă literalmente la viața ta amoroasă, mai ales dacă ești pe cale să te căsătorești cu sufletul tău pereche. Pentru alții, acest lucru evidențiază un succes crescut în carieră sau afaceri.

Zodiile care au noroc chior în noiembrie, l-au luat pe Dumnezeu de picior. Vor încasa bani de peste tot

Dacă te simți chemat, fă un ritual de recunoștință cândva în această săptămână pentru a menține energia pozitivă să curgă în viața ta. Poti chiar să aprinzi o tămâie pentru strămoșii și mentorii care te-au ajutat să ajungi unde esti și pentru bunii samariteni și prietenii pe care i-ai întâlnit pe drum. A face o ofertă este, de asemenea, indicat aici.

Horoscop chinezesc: Cal – Stele norocoase

Cal, lucrurile se aliniază în favoarea ta în această săptămână, mai ales pentru cariera și finanțele tale. Vei observa un flux pozitiv în acest moment și s-ar putea chiar să întâlnesti oportunități de a duce totul la următorul nivel. Nu rata barca când se întâmplă asta. Norocul este aici pentru a-ti deschide noi uși, dar nu te poate forța să treci prin ele. Ai încredere în tine și în abilitățile tale și te vei putea îmbarca în aceste noi călătorii și aventuri cu prosperitate și pozitivitate.

Florile vor fi norocoase pentru tine în această săptămână, în special cele portocalii precum gălbenelele, dalia și unele soiuri de orhidee. Papaya și florile de dovleac vor fi norocoase și pentru tine și le poți adăuga în dieta ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.