Horoscop chinezesc: Află la ce surprize vei fi supus în Noul An chinezesc

Zodiacul chinezesc spune de multe ori lucruri neaşteptate şi nu de puţine ori, adevărate. Specialiştii în horoscop spun că pe data de 18 februarie va începe anul nou chinezesc, iar acesta va aduce mai multe schimbări.

RomaniaTV.net
04 feb. 2015, 10:22
Horoscop chinezesc: Află la ce surprize vei fi supus în Noul An chinezesc

Anul Caprei de Lemn va fi unul în care conflictele izbucnite în trecut își vor găsi în sfârșit finalul. Datorită faptului că planeta Saturn va intra în zodia Scorpionului, iar planeta Pluto se va intersecta cu semnul Capricornului, multe probleme își vor găsi soluția. Este un bun prilej pentru reflecție, pentru întoarcerea la rădăcini, astfel încât pacea și armonia va domina orice situație.

Citeşte şi  Horoscop Chinezesc 2015: Află ce îţi rezervă astrele, în anul Caprei de Lemn

Capra de lemn, vedeta acestui an în zodiacul chinezesc, este paşnică şi blândă, atât de blândă încât dacă apare un conflict preferă să se ascundă o perioadă în loc să izbească adevărul cu coarnele.

Deşi se visează mereu înconjurată de lux, capra nu va face mari eforturi pentru a munci, pentru că aceasta o plictiseşte sau o enervează. Îşi doreşte să trăiască într-o lume plină de lux şi odihnă şi devine foarte posacă când realizează că acest lucru este imposibil, scrie A1.ro.


loading...
Partenerii noștri