Horoscop chinezesc. Anca Dimancea ştie ce zodii vor triumfa în mai 2023. Prosperitate doar pentru 3 nativi

Anca Dimancea anunță o perioadă dificilă pentru anumiți nativi în luna mai 2023. Bivolii ajung să fie mai agresivi, iar Câinele are cea mai proastă lună din an. De cealaltă parte, Cocoșul este cel mai norocos în ultima lună de primăvară.

30 apr. 2023, 13:16
Horoscop chinezesc. Anca Dimancea ştie ce zodii vor triumfa în mai 2023. Prosperitate doar pentru 3 nativi

Horoscop chinezesc mai 2023 Șobolan

Din păcate nu este perioadă prea grozavă. Au scăpat de steaua trei a certurilor, bârfelor, trădărilor. Dar dacă nu au fost liniștiți în luna precendentă, îi poate costa sănătatea. Va fi o stea doi a bolilor multiplicată, precizează Anca Dimancea, la WOWnews.

Le recomand o amuletă de sănătate. Și le spunem din nou, mai multă răbdare în gestionarea anumitor sarcini. S-ar putea să fie mai copleșiți la locul de muncă. Să nu fie prea abrupți în comunicare, pentru că pot apărea niște ruperi în relații.

Bivol

Este o lună a modificării stelei șapte anuale. Pot să fie foarte agresivi, sau altcineva să fie agresiv cu el. Spre exemplu, steaua șapte este o stea de accidentări. În loc să ocolească, aceștia ajung să iasă din mașină. Avem scenarii foarte urâte. Trebuie să se abțină de la anumite comentarii, anumite reacții neprevăzute. E imprevizibil.  Dacă sunt porovcați să nu îi ia în seamă pe ceilalți. Încercați să vă păstrați cumpătul, să găsiți o cale de mijloc.

Tigru

Încercați să nu faceți sporturi riscate. De asemenea, Tigrii trebuie să aibă grijă să își stăpânească replicile doar ca să arate ca au dreptate. Dacă vrei să salvezi o relație, poți să pleci de acolo. Pur și simplu părăsești camera.

Previziuni RUNE pe ZODII 1-7 mai 2023. Runa JERA aduce rezultate pozitive. Noutăţi de la pietrele mistice!
E mai sigur așa decât să demonstrezi că ai departe. Încercați să evitați stările de agresivitate, sau, desigur, agresivitatea celorlalți față de voi. Atunci vă protejați, recomandă Anca Dimancea.

Horoscop chinezesc mai 2023 Iepurele are nevoie de familie
Iepure

Intră într-o lună de dușman ascuns. Are și el o stea. Steaua dragostei și a învățăturii. Asta îl salvează. Este bine să se folosească pe cât posibil de partenerul sau partenera ori de familie. Pentru că este și o stea a învățăturii orice interviu, orice chestiune la locul de muncă poate fi soluționată mai ușor.

De asemenea, este clar mai carismatic și cumva știe cum să se pună în valoare. Are chef de lucrul acesta. A venit momentul lor. Este o stea foarte puternică și pot să o folosească la maxim. Pot să susțină anumite lucruri în favoarea lor.

Dragon

Este destul de prost aspectat. Este o lună de penalizare pe relații și pe sănătate. Pot să și piardă pe plan financiar, pot să fie niște cheltuieli neprevăzute. Vine steaua cinci a dezastrelor și distrugerilor. Steaua nu e puternică, dar vine pe un fond prost al anului, care dă certuri și probleme, chiar juridice.

Nu luați decizii importante, nu luați decizii pripite și aveți grijă la sănătate, măcar luna aceasta. Există o predispoziție de ceartă, de nerăbdare, de impulsivitate, de a arunca vina asupra altuia.

Horoscop chinezesc mai 2023 Șarpe

Poate nu stă chiar atât de rău pe cât Dragonul. Are o energie proastă pe plan financiar. Cu sănătatea se descurcă mai bine decât Dragoni, dar atenție la cheltuieli neprevăzute. Steaua cinci vine cu o neplăcere. Nu luați decizii foarte importante, nu vindeți și nu cumpărați case, avertizează Anca Dimancea.

Anca Dimancea spune că Oaia are parte de penalizări
Cal

A scăpat de luna de penalizare. Are o stea genială, steaua 1 a succesului și a victoriilor. Gestionează mult mai bine tot ce vine pe el. Cei care au avut probleme de sănătate sau un membru al familiei cu probleme de sănătate, o satisfacție poate să apară.

NUMEROLOGIE MAI 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI! Cum le vei face față?

În plan profesional, învață lucruri noi și pot să își schimbe job-ul dacă voiau și dacă era cazul. În mod sigur reușesc, pășesc cu dreptul. Dacă este vorba despre același loc de muncă pot să vină cu noi idei.

Oaie

Este o lună mai greoaie, cu ușoare penalizări. Vine o stea a certurilor și a proceselor. În zilele în care se crează acele trei penalizări mare grijă cum comunică, să nu se ia la ceartă verbală. Chiar nu va merita, mai ales dacă survin discuțiile în contradictoriu. Sunt unii care o să vă provoace. Nu e nimic, întorceți-vă cu spatele, părăsiți camera. Dacă nu puteți să întoarceți spatele, stați deoparte și nu intrați în bârfa cu alții împotriva unor colegi. Pot să survină trădări, sau să se simtă ei trădați.

Horoscop chinezesc mai 2023 Maimuță

Este lună de aliat. Maimuța nu este la fel de afectată ca Oaia. Cuvântul de ordine în această lună este detașarea. Să își vadă de interesele propri, mai ales la locul de muncă. Lucruri negative nu se întâmplă decât dacă intră în conflicte verbale. Le afectează steaua trei, pe femei mai mulți decât pe bărbați, cele care sunt în posturi de conducere. Restul femeilor care lucrează pentru altcineva nu sunt atât de afectate. Nu intrați în bârfe și în discuții contradictorii.

Cocoșul are cea mai bună lună din an
Cocoș

Sunt în cea mai bună lună a anului și cu steaua opt a prosperității asociată cu steaua șase anuală, există mai multă putere. E cea mai bună lună a anului în care pot avea realizări financiare. Pot călători. Dacă sunt trimiși în călătorie cu job-ul dărâmă munții. Au rezultate, există o apreciere la locul de muncă, li se și arată acest lucru, există poate și o remunerare mai frumoasă. Pot să își ceară drepturile fără temeri în acestă lună și pot să și investească.

Horoscop chinezesc mai 2023 Câine

Este cea mai proastă lună din an pentru ei. Multă grijă la sănătate, aparat respirator în mod special. Pot să apară boli contagioase, pot să răcească mai ușor. Pot să fie victimele unor mici accidentări, să se lovească mai tare, să cadă. Multă grijă în trafic de asemenea. Nu intrați în depășiri periculoase, nu conduceți noaptea și ziua obosiți. Fără nervi la volan. Cumva există această predispoziție care nu trebuie neglijată.

Horoscop chinezesc mai 2023 Mistreț

Au această stea șapte care este foarte agresivă. Steaua poate să le dea probleme în circulație, dacă conduc, sau de accidentări de alt fel. Atenție când coborâți scările, când le urcați. S-ar putea să resimțiți la nivelul sănătății anumite probleme. Steaua șapte aduce agresivitate sub mai multe forme, arată previziunile făcute de Anca Dimancea pentru luna mai 2023.