Previziuni RUNE pe ZODII 1-7 mai 2023. Runa JERA aduce rezultate pozitive. Noutăţi de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 mai 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

30 apr. 2023, 00:12
Previziuni RUNE pe ZODII 1-7 mai 2023. Runa JERA aduce rezultate pozitive. Noutăţi de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII 1-7 mai 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – EHWAZ. Aceasta runa este simbolizata de doi cai si inseamna miscare. Orice miscare faci impreuna cu cineva ca echipa in aceeasi directie duce la multe realizari si la rezultatele dorite. Deseori este o aventura in necunoscut dar curajul de a face miscarea aduce recompense. Energia runei este conectata cu zeii Frey si Freya. Ti se vestesc noi contracte ce aduc asocieri benefice sau o mutare intr-o noua locatie. Intelegerile stabilite vor duce la beneficii.

NUMEROLOGIE MAI 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI! Cum le vei face față?

Previziuni  RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Runa indica faptul ca succesul si prosperitatea sunt in viitorul tau apropiat. Prosperitatea poate sosi spiritual sau fizic. Norocul poate veni pe calea ta si iti va spori bogatia vietii prin iubire, atat fizica cat si spirituala. Iubirea ta va fi implinita si reciproca.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – HAGALAZ : Exista activa in tine o nevoie de a rupe lanturile si a fi liber din circumstante ce te constrang. Exista unele lucruri in afara ariei tale de control. Te poti simti acum ca si cum te-ai trezit dupa un lung somn si iti trebuie putin timp pana iti revii in totalitate cu toate simturile. Ar putea fi o pierdere inainte de a fi un mare castig, dar nu neaparat.

Dumnezeu le pune mâna-n cap acestor zodii în mai 2023! Cinci semne astrale protejate de Divinitate

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Jera: Asteapta-te la un rezultat pozitiv. Insa este devreme sa te culci pe proprii lauri ai victoriei. Esti aproape de succes, dar este nevoie sa treci prin toate fazele ciclului, fara exceptie. Iata care este dezideratul final – sa recoltezi ce ai semanat, dar si aceasta recoltare prespune un efort prin care e nevoie sa treci. Nu te poti relaxa acum, altfel risti sa pierzi totul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.