Horoscop chinezesc: Anul Nou al Dragonului de Lemn abia a început! Aceste 5 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în ultima săptămână din februarie 2024. Vezi dacă ești în top

Iată cum arată horoscopul pentru cele cinci zodii cele mai norocoase din ultima săptămână din februarie 2024. Citeşte previziunile pentru fiecare semn.

25 feb. 2024, 22:18
Horoscop chinezesc: Anul Nou al Dragonului de Lemn abia a început! Aceste 5 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în ultima săptămână din februarie 2024. Vezi dacă ești în top

Horoscop chinezesc. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Zodiac CHINEZESC 26 februarie – 3 martie. Energie, bogăţie, dar şi mici probleme la trecerea dintre luni

Iată cum arată horoscopul pentru cele cinci zodii cele mai norocoase din ultima săptămână din februarie 2024.

Horoscop chinezesc Câine
Norocul începătorului

Câine, norocul tău în această săptămână este strâns legat de noile aventuri în care pornești. Așa că ai încredere în tine și aduna-ți puterea și curajul. Cu cât iti apleci mai mult în curiozitatea ta și încerci lucruri noi acum (pe care ai vrut mereu să le încerci), cu atât lucrurile vor fi mai bune.

Poti folosi, de asemenea, metoda scripting de manifestare pentru a te ajuta să iti conturezi planurile sau dorințele pentru această nouă cale sau aventură. Doar asigura-te că esti specific și detaliat despre dorințele și visele tale. Te ajuta forțele cosmice să te binecuvânteze mai bine și ca norocul să iti conducă acolo unde trebuie să mergi pentru a realiza toate acestea.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Horoscop chinezesc MistretNoroc rapid

Mistret, norocul tău săptămâna aceasta este ascuțit și rapid. Pe orice ți-ai pus ochii se va manifesta pentru tine, iar orice obstacol care există acum pe calea ta poate fi ușor demontat și evaporat. Așa că concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat și exersează-te cu toată puterea voinței tale. Ai forțele cosmice care te susțin în acest moment.

Acorda o atenție sporită și vieții amoroase și finanțelor. Norocul te va favoriza mai mult în aceste arene din cauza aliniamentelor astrologice. De fapt, dacă te căsătorești săptămâna aceasta, nu ai fi putut alege un moment mai bun!

Horoscop chinezesc Tigru
Noroc dulce și savuros

Tigru, norocul tău săptămâna aceasta are o calitate gastronomică. Așa că nu fi surprins dacă cele mai intrigante și pline de iubire (și care să-ți satisfacă stomacul) experiențe îți încorporează calea. S-ar putea să te trezești că treci de la un eveniment social la altul sau vei găsi ceva delicios să apară la ușa ta atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru nativii din Capricorn și Pești

De asemenea, poti încerca să gătesti săptămâna aceasta. Energia din acest moment este perfectă pentru a dobândi noi abilități, mai ales în această arenă. De asemenea, poti împărtăși norocul tau cu cei dragi în acest fel!

Horoscop chinezesc Dragon
Noroc de lotus

Dragon, norocul săptămânii tale este strâns legat de cariera ta sau de eforturile tale de investiții. Așadar, dacă instinctul tău te duce la ceva neconvențional în acest sens sau găsești ceva intrigant în pragul tău figurat, fii atent la asta. Dacă acționezi rapid, vei lovi aurul.

Desigur, cu Anul Nou Lunar 2024 la doar o săptămână distanță, vei primi și urări de bine de la mulți oameni în acest moment (din moment ce va fi Anul Dragonului). Indiferent dacă este conștient sau nu, această credință colectivă va manifesta ceva frumos pentru tine!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.