Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru nativii din Capricorn și Pești

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiac la început de primăvară.

25 feb. 2024, 17:11
Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru nativii din Capricorn și Pești

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Mihai Voropchievici a venit cu vești importante pentru fiecare zodie în parte, la FANATIK.

BERBEC

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. E o săptămână delicată pentru nativii din zodia Berbec. Ar trebui să fie foarte atenți la tot ce spun și tot ce fac pentru că sunt șanse mari ca lucrurile să fie date peste cap foarte ușor. Cele mai importante decizii din această săptămână sunt cele de ordin financiar.

TAUR

Nativii din zodia Taur primesc mesaje importante, dar de ei depinde dacă sunt pregătiți să le recepționeze așa cum trebuie și ce vor face mai departe.

GEMENI

Se anunță o surpriză imensă pentru cei din zodia Gemeni. Au parte de reușite pe toate planurile și primesc doar vești bune.

Citește și Cele mai neînfricate zodii din horoscop. Nu se tem de nimeni și de nimic în viață, fac față oricăror provocări

RAC

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Urmează să afle un adevăr care le poate schimba viața într-un fel sau altul. Nu se așteptau niciun moment la așa ceva.

LEU

În această perioadă vor să fie înconjurați de o aură de mister și să fie lăsați în pace, doar ei și gândurile lor. Fiind de obicei foarte expansivi, nimeni nu înțelege ce se întâmplă cu ei și de ce s-au izolat atât de mult. Nu au timp nici de bârfă, nici de sfaturi.

FECIOARĂ

Se anunță o săptămână mai grea. Runa le indică să aibă forță, putere și tărie. Uruz, simbolul runei, le încurajează să fie ceva mai puternice în săptămâna următoare, una ceva mai complicată.

BALANȚĂ

Nativii din Balanță primesc un sfat și reușesc cu ajutorul lui să rezolve o problemă care le dădea bătăi de cap de multă vreme. Totuși, trebuie să lase și ei de la ei și să poarte o discuție sinceră cu membrii familiei.

SCORPION

Pentru Scorpion începe o nouă călătorie. Dacă sunt pregătiți, vor porni pe un drum nou, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au protecție totală și se vor simți în siguranță. Eolh, runa miraculoasă, îi va proteja de toate forțele malefice care îi înconjoară în vastul Univers.

Citește și Care sunt cei mai păcătoși nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Aceşti nativi încearcă să bată recordul la păcate!”

CAPRICORN

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Au parte de o serie nesfârșită de schimbări majore în viața lor de săptămâna viitoare. Pot veni începând cu 26 – 27 februarie.

VĂRSĂTOR

Mare grijă pentru acești nativi. Vor avea de duc o mică bătălie, însă nu trebuie să se îngrijoreze.

PEȘTI

Și pe cei din Pești îi așteaptă o schimbare importantă și e bine să se pregătească pentru ea.