Horoscop chinezesc aprilie 2022. Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit prin ce cumpene trec zodiile

Horoscop chinezesc aprilie 2022. Astrologul Anca Dimancea a făcut câteva previziuni pentru această lună, dezvăluind prin ce cumpene trec zodiile, dar și cine sunt norocoșii zodiacului asiatic.

01 apr. 2022, 08:41
Horoscop chinezesc aprilie 2022. Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit prin ce cumpene trec zodiile

Horoscop chinezesc aprilie 2022. „Șobolanul stă cam prost cu sănătatea. În planul carierei i se pot face niște șicane. Bivolul are o lună bună, dar trebuie să învețe să comunice. Când vorbește, s-ar putea să se priceapă exact pe dos. E mai greu în familiile Bivol-Tigru, căci amândoi au steaua a treia a certurilor. Aceste semne zodiacale pot intra ușor în coliziune cu ceilalți.

Tigrul judecă poate prea pripit lucrurile. Iepurii au o lună cu ceva mai multe probleme. Ar trebui să nu exagereze la reacțiile lor. Pot deveni ușor agresivi verbal.

Șerpii și Tigrii sunt pe același palier. Ei sunt pe val în luna aprilie. Caii sunt steaua dragostei și a învățăturii în aprilie. Pot învăța lucruri noi. Pot ajunge în tot felul de delegații în scop profesional. Dragostea apare în rândul celor care nu au parte de ea.

Citeşte şi: Horoscop aprilie 2022. Ce zodii sunt lovite de astenie, cine „rupe norii” de azi

Horoscop chinezesc aprilie 2022

Oile și Maimuțele au o stea bună, doar că există un exces de pământ. Ar fi bine să evite culoriile pământii. Mulți din cei născuți în aceste două semne pot deveni mentori. Duc niște proiecte până la capăt.Cocoșii sunt afectați de steaua bolilor. Vorbim aici despre cei care muncesc excesiv de mult. Ar fi bine să mai zică și nu.Câinii și Mistreții au o stea și o energie destul de bună a succesului financiar. Ambele zodii trebuie să profite cât pot de faptul că banii trag la ele, căci luna mai poate fi una mai puțin norocoasă

„, a spus astrologul Anca Dimancea, la Exclusiv Vip.


loading...