Horoscop WEEKEND 1-3 aprilie 2022. Weekend cu Luna noua in Berbec, se aprinde scanteia unor provocari mai vechi

Iata horoscopul de weekend 1-3 aprilie 2022 scaldat de influente astrale majore. ce este rezervat fiecarei zodii la sfarsit de saptamana.

01 apr. 2022, 00:32
Horoscop WEEKEND 1-3 aprilie 2022. Weekend cu Luna noua in Berbec, se aprinde scanteia unor provocari mai vechi

Horoscop weekend.  Sfarsitul de saptamana este marcat Luna noua in Berbec. Se aprinde scanteia unor energii noi pentru planuri marete. Soarele si Mercur sunt si ele apropiate (asa cum le vedem de pe Pamant) activand geniul din fiecare. Poti gandi rapid si poti actiona decisive in unele privinte.

Horoscop Urania aprilie 2022. Zodia care va avea totul pe tavă în această primăvară
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Increderea ta de sine este inalta si te simti bine despre darurile unice pe care le ai de oferit. Totusi, insecuritatea poate aparea cand incepi sa explorezi moduri de a-ti monetiza talentele. Poate fi greu sa pui un pret corect pentru abilitatile si experienta ta, totusi nu ar trebui sa te opreasca din a lua pulsul in jur cu privire la cat sunt oamenii dispusi sa plateasca. Carcotasii mereu vor spune ca ceri prea mult, in timp ce oamenii ce te iubesc si iti apreciaza harul si talentul iti pot spune ca ceri prea putin. Tu esti cel ce iti stabilesti valoarea muncii.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
O conversatie spontana poate intari o conexiune interesanta cu cineva din preajma ta. Este foarte placut sa te conectezi cu cineva ce iti imparte valorile si intelege de unde vii. Nu te simti mereu asa de simpatic cu oamenii. De fapt, chiar ai devenit mai prudent si mai putin disponibil sa te deschizi oricui. Este bine sa exersezi sa analizezi pe ce subiecte te deschizi si fata de cine, dar nu inseamna sa te inchizi din experienta de a cunoaste oameni si a face noi conexiuni. Sunt multi oameni interesanti care vor sa te cunoasca mai bine.

Zodia ocrotită de Divinitate în 2022. Va fi ocolită de probleme până la finalul anului
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceste zile, intuitia iti este destul de puternica. Esti in special cuplat spre ce se intampla in casa ta si in viata ta de familie. Asta iti poate da unele idei despre ce probleme vrei sa gestionezi si ce imbunatatiri vrei sa faci. Tu esti mult mai flexibil despre aceste aspecte decat erai inainte, deci nu vei ezita sa faci schimbarile necesare daca acestea sunt solutia potrivita. Totusi, tu ar trebui sa iti pui prea multe proiecte in carca. Ai nevoie de timp sa te odihnesti, sa stai ca un pui in cuibul sau si ai nevoie de timp de calitate cu oamenii dragi din viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.