HOROSCOP CHINEZESC AUGUST 2016. Vine LUNA FANTOMEI, plina de atentate şi căderi de avioane în ZODIACUL CHINEZESC

HOROSCOP CHINEZESC AUGUST 2016, ZODIACUL CHINEZESC 2016 - Vor fi zile de foc cu posibile atentate si prabusiri de avioane.  

RomaniaTV.net
04 aug. 2016, 08:48

HOROSCOP CHINEZESC AUGUST 2016. Astrologul Anca Dimancea a facut cateva previziuni sumbre in legatura cu ceea ce ne asteapta in luna august. Previziunile ei nu vizeaza neaparat zodiile, ci situatia planetara tot mai exploziva pe care o observam in fiecare zi.

Astrologul sustine ca pe 3 august va incepe luna fantomelor infometate, in care spiritele vor bantui toata vara in lume cerandu-si drepturile. In astrologia chineza, aceste fantome sunt responsabile de masacre, de catastrofe naturale, de tot ce inseamna mai rau in lume. Se spune ca fantomele infometate isi cer drepturile si vor razbunare pentru felul in care au fost tratate inainte de moartea trupeasca.

Luna Oii se termina pe 6 august, iar stalpul anului se va repeta si va capata numele stalpul lumii. Practic, va fi de doua ori maimuta si asta inseamna explozie, terorism, atentate. „Maimuta nu e o zodie a stabilitatii, este o o zodie imprevizibila”, a declarat Anca Dimancea, astrolog si expert in Feng Shui, la Antena Stars.

Horoscop chinezesc august 2016: Zile de foc – multe pericole la orizont

Perioada cuprinsa intre 3 august si 30 august este una plina de foc. Cea mai importanta zi, la care trebuie sa fim extrem de atenti, conform astrologului, este 17 august, cand Luna Fantomei intra sub patronajul metalului. Atunci pot avea loc multe inecuri, scufundari de avioane, accidente nautice grave etc.

Aflata sub semnul Yang, Luna Fantomelor Infometate poate fi marcata de prabusiri de avioane si accidente de tren foarte serioase. Ziua de 12 august va fi o alta zi proasta, iar oamenii trebuie sa fie foarte atenti cand pornesc la un drum mare. Pericolele vor fi peste tot, avertizeaza Dimancea.

Alte zile periculoase, de Maimuta, vor fi 18 august, 24 august si 30. Si pe 5 septembrie se anunta evenimente destul de ingrijoratoare.