Horoscop chinezesc august 2023, cu Anca Dimancea. Luna aduce sănătate și bani, dar și accidentări și certuri. Zilele în care se anunţă cumpene 

Până pe 16 august 2023, suntem în lună de Oaie, element de Pământ Yin, o lună în care energiile trebuie să se așeze, să se calmeze, spune Anca Dimancea, specialistă în horoscop chinezesc. Este o lună ideală pentru zodiile Șobolan, Iepure și Oaie, și o lună dificilă pentru Dragoni, Cai și Cocoși.

31 iul. 2023, 06:08
Horoscop chinezesc august 2023, cu Anca Dimancea. Luna aduce sănătate și bani, dar și accidentări și certuri. Zilele în care se anunţă cumpene 

Horoscop chinezesc august 2023. Invitată în emisiunea WOWZodiac, Anca Dimancea mai spune că Pământul Yin reprezintă echilibru, dar și probleme ce țin de sol sau de alunecări de teren. Tot potrivit ei, luna august este o lună liniștită și lipsită de tensiune.

Horoscop chinezesc august 2023 – zodia Șobolan
Nativii acestei zodii intră într-o lună superbă, pentru că vine steaua 8, a prosperității. Nu e doar prosperitate materială, ci o stare de acalmie, de mai bine, cu sănătatea și cu banii. Se așază niște lucruri. Va fi bine. Zodia Oii le aduce bani, deci vor putea să scoată niște bănuți, vor fi mai creativi. Profitați la maxim. Zile mai puțin benefice sunt 27 și 28 iulie; 1, 8 și 13 august. 1 august este o zi de penalizare, la sănătate, este și lună plină. Atenție și la decizii.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Bagajul karmic stă la uşă, nu poţi să ascunzi datoriile sub preş

Bivol
Pentru acești nativi este o lună de respiro, în sfârșit, cu toate că este lună de dușman. Nu spun respiro total, este o stea mai bună. Ei au avut o dublare a stelei 7 în luna precedentă, dar acum vine steaua 6, care este benefică, o stea a norocului divin, a intuiției, a inspirației. Sunt ceva mai ascultați, mai căutați, mai vizibili. Multă grijă celor care au probleme dermatologice și respiratorii, se pot accentua. Mai pot să apară și alte probleme de sănătate, de altă natură.

Atenție celor care lucrează în domeniul construcțiilor, dacă se urcă pe schele, e pericol de accidentare. În dragoste e un joc de glezne. Contează cum vorbesc și ce acțiuni întreprind, pentru că se pot tensiona relațiile imediat. Steaua 6 nu le asigură o sigilare a binelui, e un teritoriu minat. Anul acesta este greu pentru ei, au steaua 7, care este foarte agresivă. Aduce accidentări, pierderi de relații, pierderi de bani, defecțiuni, cheltuieli neprevăzute, furturi. Zile mai puțin benefice sunt 27 iulie; 5, 8 și 11 august.

Horoscop chinezesc august 2023 Tigru
Și Tigrii trebuie să fie atenți la accidentări. Împart steaua cu Bivolul, dar reacționează diferit, fiind mai justițiari și independenți. Vor încerca să-și facă dreptate singuri. Atenție la probleme dermatologice și respiratorii, mai ales cei care au alergii respiratorii sau la diverse alimente. Zile mai puțin benefice sunt 28 iulie; 3, 6, 9 și 15 august. Pe 6 august, duminică, ar fi bine să nu plece într-o călătorie. Atenție la drum și pe 15, pot călători, dar cu amuleta călătoriilor.

 

Horoscop chinezesc august 2023 – zodia Iepure
Iepurele este într-o lună foarte bună, cea mai bună din an. Trebuie să profite cât pot de mult. Pot realiza tot ce își doreau și nu le ieșea. Vor fi mult mai creativi. Au o stea a victoriilor, a succesului, din toate punctele de vedere, mai ales profesional și financiar. Cariera lor se îmbunătățește. Au destule zile favorabile, în care e bine să demareze anumite discuții, să facă programări, planuri. Sunt foarte diplomați și în relații, de cuplu și profesionale. Pe 29 iulie este o penalizare care poate avea legătură cu sănătatea. Pe 2 august nu e bine să trateze ceva important, să ia o decizie majoră. 7 august este o zi în care nu e bine să plece la drum. Pe 10 august grijă la sănătate, iar pe 14 august poate să fie o enervare. Atenție și la articulații și dureri de cap. Iepurele este vedeta lunii, o duce cel mai bine.

Patru zodii binecuvântate de astre cu zile perfecte! Toate visele lor vor deveni realitate

Dragon
Dragonii trebuie să aibă multă grijă la sănătate. Vine o stea 2 a bolilor, care se suprapune peste steaua 3 a certurilor, de pe an. Luna e de Oaie și le creează o tensiune. Mare grijă în zilele de câine, la acțiuni importante. Pot avea probleme ale sistemului digestiv și pot apărea sensibilizări sau reveni probleme din trecut. Atenție celor diabetici și evitați conflictele, mai ales în plan profesional. Steaua 2 mai înseamnă și îmbolnăvirea relațiilor. Zilele problematice sunt 27, care are o triplă penalizare și cere amuleta crucii de pământ. Pe 30 iulie și 2 august atenție la certuri și contradicții în familie sau la muncă. Și pe 1 august este o tensiune, dar e ascunsă, poate să erupă pe 2. Pe 8 august nu plecați la drum, iar pe 11 august pot apărea mici tensiuni, e o zi proastă pentru toată lumea. Pe 13 poate apărea o mică problemă de sănătate, iar pe 14 puteți avea o durere de cap.

Șarpe
Șarpele este o zodie mai tolerantă și diplomată. Șerpii sunt oameni liniștiți, dar și când sunt călcați pe coadă reacționează imediat. Este bine să nu fie enervați, să nu fie cicăliți de apropiați. Au steaua 2 care se suprapune pe steaua 3, deci pot apărea nervi, certuri și îmbolnăviri. E bine să fim mai toleranți față de ei și ei la rândul lor. Atenție în zilele de 28 iulie și 6 august. Pe 6 atenție la drumuri, în special. Nu plecați înainte de 6 dimineața. Și 9 august este o zi proastă, iar pe 12 trebuie să aibă grijă la cum reacționează.

Horoscop chinezesc august 2023 – zodia Cal
Nativii acestei zodii pot fi păgubiți în această lună, cu toate că e luna prietenului secret. Asta îi salvează. Vor fi zile puțin mai nefaste. Vine steaua 7 lunară pe sectorul lor, însă, din fericire, nu este puternică. În plus, este secundată de steaua 8 a anului în sectorul lor. Se pot fie îndrăgosti, fie pot încheia o relație care nu funcționează. E bine să tacă, dacă vor să continue în acea relație pentru că se pot enerva. În plus, pot avea mici pierderi financiare și/sau stricăciuni. Atenție și lor la mici accidentări, în special cei care lucrează în domenii de prelucrare a metalelor ori unde se taie, asamblează. Zile problematice sunt 29 și 30 iulie. Pe 1 august este o mică penalizare pe sănătate, atenție mare pe 10 august la drum, iar pe 13 este o mică penalizare din nou.

Horoscop chinezesc august 2023 Oaie
Nativii Oaie au o lună frumoasă, bună, vine cu prosperitate și cu potențial de prosperitate pentru tot anul. Este o lună de ajutor în comunicare, în plan profesional și financiar, cu promisiuni care se pot concluziona în viitorul apropiat. Este o lună extraordinar de benefică. Așteptau demult un respiro, este o lună bună pentru orice, pentru carieră, pentru vacanțe, pentru relația de cuplu, pentru întemeierea unei familii. Sunt foarte multe aspecte benefice. Le-ar trebui să poarte ceva pentru sănătate. O zi mai puțin benefice poate să fie 30 iulie, când pot să apară probleme de sănătate. Este o zi de ciocnire cam pentru toată lumea, la fel ca 11 august. Mai sunt 2 august, de dragon, deci grijă la sănătate, și 14 august, când iarăși pot apărea mici neînțelegeri.

Maimuță
Nativii Maimuță pot să ceară mărire de salariu, să-și schimbe jobul sau să-și rezolve probleme vechi de la locul de muncă, să înceapă o nouă relație, să se despartă sau să își rezolve niște probleme vechi din familie. Au avantaje. Este o lună destul de echilibrată, care îi ajută să ia multe decizii corecte. Atenție doar la zilele de 28 iulie, când se pot enerva, și 9 august. Pe 12 august nu ar fi bine să plece la drum sau să ia decizii importante. Pe 15 august, atenție la intervalul orar 4-6 dimineața. Luna aceasta au succes și mai multă energie.

 

Horoscop chinezesc august 2023 – zodia Cocoș
Cocoșii nu au o lună prea bună. E steaua 5 a dezastrelor la ei. Din fericire nu e puternică, e stea de pământ într-un sector de metal, iar mentalul consumă pământul, dar nu-l distruge. De avut în vedere și de corectat prin amulete. Din punctul de vedere al sănătății ar putea să fie probleme, la sistemul digestiv și aparatul respirator. Atenție și cei care au avut boli grave, se vor simți lipsiți de energie și au nevoie de odihnă. Atenție și la profesie, nu e momentul să schimbe jobul. De fapt, nu trebuie să facă nimic riscant. Zile problematice sunt 27 iulie, 1 august – atenție la decizii importante, 7 august – cu posibile enervări, 13 august și 10 august – pot apărea discuții în contradictoriu.

Câine
Nativii acestei zodii au o lună cu dragoste și succes. Pot primi o promovare, pot trece un examen. Este o lună bună cu condiția să aibă grijă în zilele de dragon. Și ei trebuie să fie atenți la sistemul digestiv. Este o perioadă perfectă pentru a întâlni pe cine, pentru o logodnă sau căsătorie. Pot face bani și pot învăța ceva nou ce le va folosi toată viața. Pe 29 s-ar putea să aibă o mică problemă de sănătate. Pe 2 august pot apărea probleme, iar pe 10 august trebuie să aibă grijă să nu se enerveze. Și pe 14 august să aibă grijă, este o zi nocivă pentru ei, care le destabilizează energia.

Mistreț
Mistrețul împarte energia de succes la examene a Câinelui. Luna acesta sunt creativi și au parte de liniște, calm, recuperare și vindecare. Și pentru ei, mai mult decât pentru Câine, este o lună ideală pentru logodne și căsătorii. Zile mai puțin benefice sunt 28 iulie – pot apărea conflicte, 3 august – zi de ciocnire, 12 august – atenție la prânz și 15 august.