HOROSCOP CHINEZESC NOIEMBRIE 2018: Planetele se aliniază pentru o zodie. Ce semn este „trădat şi bârfit”

HOROSCOP CHINEZESC NOIEMBRIE 2018: Potrivit horosopului chinezesc, cei născuți în zodia capră vor avea parte de multe intrigi și bârfe, de care trebuie să se ferească, pe tot parcursul lunii noiembrie 2018. Află ce prezic astrele în horoscopul chinezesc pentru fiecare zodie.

26 oct. 2018, 07:33
HOROSCOP CHINEZESC NOIEMBRIE 2018: Planetele se aliniază pentru o zodie. Ce semn este „trădat şi bârfit”

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Șarpe

Dacă îți folosești inteligența cu care Dumnezeu te-a înzestrat, vei reuși să îți îndeplinești toate planurile pe care ți le-ai făcut în ultima vreme. Secretul este să îți dai interesul.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Cal

Pentru a avea succes pe plan prosefional, trebuie să îți iei câteva zile libere în care să meditezi și să cântărești deciziile pe care urmează să le iei. Alegerile pe care le vei face luna aceasta îți vor schimba viața!

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Dragon

Cere ajutor! Chiar dacă preferi să faci totul de unul singur, a venit vremea să apelezi la prietenii pe care i-ai ajutat mereu și astfel să îți rezolvi problemele mult mai repede și mai eficient.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Capră

Alege mai bine oamenii lângă care stai, pentru a nu te trezi trădat și bârfit. Bazează-te mai mult pe instinctele tale, căci nu dau grijă niciodată.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Maimuță

Pe plan profesional lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Ai idei noi de afaceri și resurse financiare, speculezi momentele ideale unui venit suplimentar cu multă dibăcie. Nu neglija viața personală!

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Cocoș

Tinzi să muncești mult prea mult în această lună și să uiți și să te mai bucuri de roadele muncii tale. Petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Câine

Încercă să ții cont mai mult de sfaturile celor dragi! În luna noiembrie, sprijinul familie va reprezenta echilibrul tău din toate punctele de vedere.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Mistreț

Pot exista probleme în familie dacă nu există o comunicare eficientă, așa că preocupă-te mai mult de dorințele celor dragi. Discutați deschis despre tot ce vă deranjează unii la ceilalți.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Șobolan

Ai grijă să nu te neglijezi pre mult! Este timpul să îți pui sănătatea pe primul plan și să te mai menajezi puțin! Câteva controale și analize ți-ar  prinde foarte bine.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Bivol

În noiembrie, planetele sunt aliniate pentru a obține ceea ce ai tot visat, dar asta se poate realiza doar cu foarte multă muncă și dedicare. Nu renunța chiar dacă ai impresia că lucrurile stau uneori pe loc.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Iepure

Ai grijă cum cheltui bani luna aceasta! Cu toate că ai mare noroc în a obține sume substanțiale cu efort minim, profitul realizat trebuie investit cu cap.

Horoscop chinezesc noiembrie. Zodia Tigru

Îți place mereu să fii lider, însă în această lună poate că ar trebui să mai faci câte un pas înapoi și să îi înveți și pe ceilalți lucrurile la care te pricepi cel mai bine. Va fi o experiență revelatoare pentru tine.


loading...