Horoscop chinezesc octombrie 2023: Cea mai norocoasă zi din lună pentru fiecare zodie

Norocul îi favorizează pe cei care se favorizează pe ei înșiși. Nu lăsa nimic la voia întâmplării dacă poți ajuta. Norocul este menit să compenseze acele lacune în cunoștințe pe care nimeni nu le poate suplini vreodată. Restul este pentru tine să te gândești. Ești chemat acum să fii mai atent la sentimentele tale și ale celorlalți. Nu lăsa cuvintele tale să duca spre furie.

03 oct. 2023, 14:34
Horoscop chinezesc octombrie 2023: Cea mai norocoasă zi din lună pentru fiecare zodie

Horoscop chinezesc octombrie 2023. Cele mai profunde rezerve de forță și voință nu se fac cunoscute până în vremuri de mare nevoie. Nu te subestima pe tine. Lasă această lună să te provoace, dar nu exagera. Să ne concentrăm pe cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii chinezești din octombrie 2023.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Cea mai norocoasă zi: 3 octombrie

Dragon, uită-te înapoi la viața ta și vezi cât de departe ai ajuns. Energia lunii octombrie pentru tine este perfectă pentru astfel de evaluări și socoteli. Mai crezi că ești un copil incompetent? Încă ești de acord cu cei negativi din trecutul tău? Încă nu ai încredere în abilitățile tale?

Pentru tine, opusul poate fi adevărat. S-ar putea să te uiți înapoi și să realizezi că viața a fost mai strălucitoare în trecut, deoarece ai făcut câteva greșeli îngrozitoare recent. Încearca să nu te dai bătut. De ce ai făcut acele greșeli? Ce poți face pentru a te proteja acum? Cum îți poți îndrepta viața din nou? Când atingi fundul, singura cale de a merge este sus.

Citește și: Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc octombrie 2023. Şarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Cea mai norocoasă zi: 5 octombrie

Octombrie va fi o lună de bun augur pentru tine, Sarpe. Este definiția clasică a norocului despre care vorbim aici. De la obținerea recunoașterii mai repede decât de obicei, până la găsirea de oportunități oriunde te duci, până la apariția unor lucruri întâmplătoare, fii pregătit pentru multe surprize cosmice de genul. Energia este perfectă pentru cei care călătoresc, se căsătoresc sau participă la evenimente competitive.

Dacă te simți chemat, aprinde tămâie pentru a arăta recunoștință universului pentru aceste binecuvântări. Poti chiar să faci ofrande strămoșilor pentru a arăta acceptarea umilă a darurilor. Aminteste-ti să vorbesti pozitiv și să păstrezi o mentalitate pozitivă chiar și atunci când treci prin supărările și iritațiile vieții de zi cu zi. În caz contrar, s-ar putea să risipești energia bună care este aici pentru tine.

Horoscop Cristina Demetrescu. Luna neagră vine cu pericole. Eclipsa este pe casă, pe cămin, probleme cu soacrele

Horoscop chinezesc octombrie 2023. Tigru
(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Cea mai norocoasă zi: 10 octombrie

Viața se accelerează pentru tine acum, Tigru. Așa că acorda atenție planurilor și strategiilor tale, dar nu te baza pe ele ca pe linii trasate în nisip. Rămâi adaptabil și vei beneficia de energia norocului care iti va atinge viața în această lună. Unii dintre voi s-ar putea chiar să întâlniți în octombrie anumite persoane, poate chiar străine, care vă trezesc o idee în interiorul vostru. Se poate întâmpla la o galerie de artă, un parc public sau chiar în timp ce iei niște gogoși!

Dacă te simți chemat, înregistreaza-ti sentimentele în această lună și noteaza faza Lunii împreună cu fiecare intrare în jurnal. Vei recunoaște în curând un model unic și vei înțelege modul în care zeița Lunii cerești iti afectează în mod subtil viața de zi cu zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


Calendar 2024
Calendar 2024