Horoscop chinezesc septembrie 2016: Ce ne aduce Luna Cocosului

Horoscop chinezesc septembrie 2016 – Luna a 9-a din an este plina de imprevizibil pentru anumite semne zodiacale. Marian Golea a facut cele mai importante previziuni ale momentului in legatura cu ce aduce luna Cocosului. Previziunile sunt valabile pana pe 7 octombrie.  Astrologul si specialistul in feng-shui Marian Golea a vorbit despre ce ne asteapta in aceasta toamna din punct de vedere astrologic.

10 sept. 2016, 07:16
Horoscop chinezesc septembrie 2016: Ce ne aduce Luna Cocosului

Horoscop chinezesc septembrie 2016 

A fost o vara destul de agitata. Fantomele au plecat pe 30, caci august era luna fantomelor. Suntem deja in Luna Cocosului si toata lumea face bani.

Bivolul trebuie sa fie atent la furturi. Acest bivol trebuie sa fie atent mai ales seara, seara cand merge acasa. El nu scapa de conflicte in perioada urmatoare. Marele lui noroc este ca aceasta luna este una de sarpe, sarpele e prietenul lui.

Tigrul trebuie sa fie mai temperat pentru ca are tendinta de a se baga in scandal. Trebuie sa fie atent la bolile astea de rinichi, sa nu le ignore. Gelozia trebuie lasata deoparte pentru ca, pur si simplu, este nejustificata si duce la conflict.

Iepurasul trebuie sa fie atent la bolile de stomac. In rest, sa fie atent si la joaca sau la actiunile pe care le face. El se poate imbolnavi in urma unor actiuni ale sale.

Dragonul a fost fericit tot anul si parca acum lumea a inceput sa il barfeasca. Dragonul incepe sa fie in centrul atentiei in mod nejustificat. Din cauza unor conjuncturi de element lemn poate ajunge la depresie din cauza criticilor foarte dese. Intalnirile cu prietenii, timpul petrecut cu rudele il pot ajuta sa isi revina.

Sarpele nu este deloc intr-o luna buna. Trebuie sa fie mai atent daca este implicat in vreun proces. Are un avantaj deosebit la fel ca Bivolul pentru ca este o luna de Cocos. Dragonul primeste ajutor de la Cocos, la fel si sarpele, pentru ca este in triunghiul de alianta Sarpe-Dragon-Bivol.

Calul din zodiacul chinezesc traieste o luna excelenta. Are o combinatie de stele zburatoare, 6 si 8, si trebuie sa poarte ceva cu numarul 1, chiar si un tricou cu aceasta cifra. Aceasta este o luna solara, care difera de lunile lunare.

Citeste continuarea pe revista Teo