Horoscop CHINEZESC special. Aceste TREI zodii dau lovitura în amor până la finalul săptămânii

Dacă te simți chemat, acorda-ți puțin timp în această săptămână pentru a scrie un jurnal despre greșelile pe care le-ai făcut în dragoste în trecut.

12 oct. 2023, 09:59
Horoscop CHINEZESC special. Aceste TREI zodii dau lovitura în amor până la finalul săptămânii

Horoscop CHINEZESC special. Răbdarea și perseverența sunt cei mai buni prieteni ai tăi în călătoria iubirii. Acesta este mesajul pentru noi toți pentru finalul săptămânii 9 – 15 octombrie 2023 și în special pentru trei zodii chinezești cu cel mai mare noroc în dragoste în această săptămână: Cal, Cocoș și Șarpe.

Esti chemat să iti amintesti că dragostea este un parteneriat între doi indivizi. Nu este menit să fie un câmp de luptă în care unul conduce și altul urmează fără minte. Nici nu este menit să mângâie ego-urile uneia sau ambelor părți.

Aducerea atitudinii potrivite față de iubire poate mișca cerul și pământul și iti poate aduce comorile pe care le cauti.
Acest lucru este posibil doar atunci când ambii parteneri lucrează împreună și au interesele cele mai bune ale celuilalt la inimă, fără a cădea în autosabotaj.

Zodia care are șanse să devină putred de bogată din noiembrie. Nativul ar putea da marea lovitură la Loto
Dacă te simți chemat, acorda-ți puțin timp în această săptămână pentru a scrie un jurnal despre greșelile pe care le-ai făcut în dragoste în trecut. Fie că a cerut să iasă pe cineva care nu a fost persoana potrivită pentru tine sau a ignorat semnalele roșii pentru că persoana arăta bine pe brațele tale, lecții de aur te așteaptă în aceste sesiuni de auto-reflecție.

Acum, să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste la finalul săptămânii 9 – 15 octombrie 2023.

Horoscop CHINEZESC special. Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cal, ești foarte norocos în dragoste săptămâna aceasta. Unii dintre voi s-ar putea să risipească această energie bună din cauza tendințelor dependente de muncă sau a refuzului de a da o șansă iubirii din cauza experiențelor trecute. Nu confunda întreaga lume (sau un întreg gen) pentru a te comporta ca singura persoană care ți-a greșit. Vei beneficia dacă îți ții inima deschisă și vei lăsa norocul să te ghideze către cea mai împlinită relație din viața ta.

Dacă ești singur, vei beneficia de a te asigura că cercul tău social te ridică și nu te trage în jos. Vei găsi dragostea adevărată prin oamenii cărora le pasă la tine, fie că sunt prietenii tăi, familia sau bunele cunoștințe.

Citește și: Două zodii vedetă vor da lovitura în noiembrie. Berbecul va fi cel mai ghinionist nativ din zodiac

Dacă esti într-o relație, ti se cere să lucrezi împreună cu celălalt în acest moment pentru a deschide calea pentru viitorul vostru. Discutați despre ce trebuie discutat și nu lăsați problemele sub covor, mai ales dacă acestea au legătură cu cercurile de prieteni și cum vă influențează relația sau uniunea. Binecuvântările tale vor veni la tine când vă țineți unul pe altul cu respect în inima voastră și veți acționa la fel.

Horoscop CHINEZESC special. Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoș, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este foarte rapid. Indiferent de ceea ce ți-ai pus ochii, fie că este o nouă întâlnire sau o aprofundare a relației tale existente, vei realiza fără probleme. Ți se cere doar să crezi în abilitățile tale pe măsură ce mergi înainte. Nimeni nu este 100% compatibil cu altcineva. Chiar și sufletele pereche se luptă și nu sunt de acord. Atâta timp cât ții cont de acest lucru, nu vei schimba părțile fundamentale ale tale într-o încercare greșită de a atinge un ideal nerealist.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.