Horoscop: Cine vrea doar să DOMINE? Topul zodiilor menite să influenţeze şi să conducă

Există nativii care îi domină şi îi controlează pe toţi ceilalţi. Care sunt aceste zodii de lider? Cine este menit să domine?

RomaniaTV.net
15 dec. 2015, 12:56
Horoscop: Cine vrea doar să DOMINE? Topul zodiilor menite să influenţeze şi să conducă

Toti oamenii sunt atrasi de putere, de un statut impunator, care sa atraga admiratia si respectul celorlalti. Unii nativi din horoscop reusesc, fara sa faca eforturi speciale, sa ii domine pe toti cei din jur. Acestea sunt adevaratele zodii de lider!

ZODII DE LIDER LA BARBATI

Berbec

Berbecului ii place sa aiba primul si ultimul cuvint! Ale lui sa fie ideile pe care le urmeaza colegii de munca si prietenii si ale lui sa fie si concluziile din urma unui conflict. Iar pentru a-si atinge acest scop, domina mintea tuturor. Nici macar nu iti dai seama cand ambitiosul Berbec iti influenteaza deciziile! E una dintre cele mai puternice zodii de lider!

Citeşte şi  Horoscop. Top cele mai fidele zodii. Tu eşti sinceră cu iubitul tău?

Taur

Barbatul Taur este fidel si ascultator, atat timp si partenera lui este la fel. Are atat de multa incredere in el, incat nu trebuie sa faca prea mari eforturi ca cei din jur sa il asculte si sa ii urmeze ideile, caci are intotdeauna argumentele la el, instinctiv!

CAPRICORN

Este materialist si vrea sa fie apreciat pentru bunurile materiale pe care le-a agonisit intreaga viata.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com