HOROSCOP: Citeşte previziunile pentru zodia ta!

Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă şi vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 00:13
HOROSCOP: Citeşte previziunile pentru zodia ta!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La începutul acestei săptămâni vei fi înconjurată de mai mulţi prieteni decât credeai că ai. Oamenii sunt atraşi de energia şi încrederea pe care o ai în tine, aşa că nu fii surprinsă de o astfel de situaţie. Nu îţi fie teamă să spui opiniile personale, chiar dacă vezi că unii nu sunt de acord cu tine. În acest weekend realizezi că eşti foarte sociabilă şi te înţelegi bine cu oricine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îţi începi săptămâna în forţă şi eşti croită să faci ceva nebunesc, indiferent de consecinţe. Chiar dacă vei fi criticată, nu te lăsa afectată şi mergi mai departe. Joi sau vineri este posibil să cunoşti pe cineva cu aceleaşi preocupări ca şi tine. În acest weekend, tu şi prietenii tăi vă distraţi fără bani, doar stând de vorbă şi bârfind.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Această zi de luni o vei dedica prietenilor, doar că ai nevoie de colaborare. Nu ar trebui să îţi fie ruşine să ceri ajutor, mai ales că toată lumea apelează la tine în mod obişnuit. Ai o mulţime de dorinţe pe care vrei să ţi le îndeplineşti la mijlocul acestei săptămâni, dar o parte din ele îţi vor părea imposibile. În acest weekend, familia ta va fi alături de tine şi ai face bine să te bucuri de aceste clipe minunate.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această săptămână eşti plină de griji, şi toate sunt pentru cariera ta. Dacă în urmă cu câteva zile erai sigură de ceea ce vrei, acum situaţia s-a schimbat radicat şi eşti foarte indecisă. Pune-ţi întrebarea dacă se poate ceva mai bun de atât, iar răspunsul îl vei găsi pe loc. Poţi cere un sfat unei persoane cu experienţă şi care se simte realizată pe plan profesional. În weekend, ştergi totul cu buretele şi nu faci altceva decât să te distrezi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti fericită atunci când ajuţi oamenii sau când aceştia te roagă să le faci o favoare, dar nu eşti prea încântată când ai suspiciunea că profită de tine. Trage aer în piept şi dacă afli sigur că aşa este, atunci îndepărtează-te de ei fără să stai pe gânduri. Vineri sau în weeknd, partenerul tău îţi va face o propunere pe care vei fi fericită să o accepţi.

Citeşte mai multe pe eva.ro