Horoscop: Combinaţiile de zodii cu scântei în dormitor

O relaţie fericită înseamnă mai mult decât înţelegere şi iubire, ci şi, foarte important, compatbilitatea sexuală. Astrologia ne oferă câteva zodii cu o super compatibilitate sexuală.

19 aug. 2014, 09:00
Horoscop: Combinaţiile de zodii cu scântei în dormitor

Compatibilitate zodii: BerbecLeu

Ambele zodii au un libido foarte ridicat si sunt foarte pasionale in pat. Ies scantei de fiecare data si nu au cum sa renunte unul la celalalat fiind cel mai reusit cuplu din punct de vedere sexual.

Citeşte şi HOROSCOP: Cu ce zodie eşti compatibil amoros în funcţie de zodia ta

Isi indeplinesc reciproc fanteziile pentru ca sunt foarte deschisi unul cu celalat si nu ezita sa incerce mereu lucruri noi nefiind adeptii monotoniei si a rutinei neplacute. Ambele zodii vor sa conduca in pat si din cand in cand se lasa cu scantei puternice, scrie Kudika.ro.

Compatibilitate zodii: TaurSagetator

Sunt doua zodii viguroase si pasionale ceea ce le face sa se inteleaga de minune in pat si sa isi satisfaca reciprc nevoile si placerile. Sunt intotdeauna deschisi catre tot ceea ce inseamna nou si aventura in materie de sex asa ca se vor intelege perfect din acest punct de vedere.

Vezi şi Horoscop: Ce zodii au parte de noroc la bani

Punctul lor forte este pasiunea impletita cu senzualitatea de care dou dovada de fiecare data cand se incinge atmosfera si partidele de sex devin memorabile.

Compatibilitate zodii: GemeniFecioara

Cele doua zodii nu au un apetit sexual foarte mare, insa este egal si din acest punct de vedere se inteleg foarte bine. Nu sunt genul de persoane care traiesc senzatii neobisnuite si sentimente deosebite din punct de vedere sexual, insa sunt pe aceeasi lungime de unda.

Continuarea horoscopului pe Kudika.ro.