HOROSCOP COMPATIBILITATE 2022. Nativii care sunt prieteni la cataramă. În cine poți avea încredere anul acesta

HOROSCOP COMPATIBILITATE 2022. Prietenii sunt greu de găsit, de aceea zodiile te pot îndruma către oamenii care rezonează cu tine și te pot susține la bine și la rău.

23 ian. 2022, 12:17
HOROSCOP COMPATIBILITATE 2022. Nativii care sunt prieteni la cataramă. În cine poți avea încredere anul acesta

Berbec

Guvernați de Marte, planeta acțiunii, a energiei și a sexului, Berbecul este semnul cardinal de foc – dinamic, energic, impulsiv, curios, direct și uneori inocent. Nativii Berbec, sau chiar cei care au ascendentul în această zodie vor face echipă bună în 2022 cu:

Horoscop 22 Ianuarie 2022. Surprize uriașe pentru acești nativi! Au parte de un gest care le schimbă starea cu totul

 • Gemeni: Semnul de aer mutabil formează un sextil prietenos cu Berbecul, ceea este foarte firesc, pentru că asemenea Berbecilor, Gemenii sunt pregătiți pentru orice, au mintea mereu tânără, sunt curioși și trăiesc viața la intensitate maximă.
 • Săgetător: Semnul de foc mutabil formează un trigon benefic – cel mai armonios unghi care poate exista între două zodii, cu Berbecii. Săgetătorii și Berbecii au un spirit liber, independent și o manieră directă de a se exprima. Nativii din aceste zodii sunt într-o misiune perpetuă de a-și transforma viața într-o aventură.

Taur

Guvernați de Venus, planeta frumuseții, a iubirii și a banilor, Taurii sunt un semn fix de pământ, sunt cerebrali, cu picioarele pe pământ, tenace, de încredere, loiali și senzuali. Nativii și cei cu ascendent în Taur se înțeleg foarte bine cu persoanele cu semnul zodiacal în:

 • Rac: Acest semn de apă cardinal sentimental formează un sextil vesel pentru Taur. Împreună, sunteți o pereche confortabilă, care știe că momentele cele mai plăcute implică mâncare bună, haine confortabile și vizionarea în exces a unui serial palpitant.
 • Fecioară: Semnul de pământ mutabil formează un trigon pozitiv – cel mai armonios unghi care poate exista între două zodii – cu Taurii. Ambele zodii sunt orientate spre aceleași obiective, sunt oameni cu picioarele pe pământ și atenți, le place să se implice în diferite activități împreună, de la sport până la business.

Gemeni

Conduși de Mercur, planeta comunicării și a tehnologiei, Gemenii este un semn de aer mutabil cunoscut pentru că este iute, deschis, curios, agil, fermecător și adaptabil. Cei din zodia Gemenilor, sau cu ascendent în această zodie se potrivesc cel mai bine cu:

 • Berbec: Semnul cardinal de aer formează un sextil prietenos cu Gemeni. Împreună, deveniți super-tineri, cu misiunea de a profita la maximum de viață, curioși și mereu în mișcare.
 • Leu: Semnul de foc fix este sextil pentru Gemeni, ceea ce face pentru o dinamică uşoară, prietenoasă. La fel de optimist, iubitor de distracție și sociabil, viața este o petrecere continuă alături de nativii Leu.

Rac

Condus de luna strălucitoare, care ne supraveghează emoțiile, securitatea și intuiția, Racul, semnul cardinal de apă, este hrănitor, sensibil, plin de compasiune, se autoprotejează, caută securitate și oferă, iubitor și are un simț prost și drăguț al umor. Cu plasamente sociale și emoționale în zodia Crabului, te vei descurca cel mai bine cu…

 • Taur: Acest semn de pământ fix formează un sextil ușor pentru Rac. Sunteți amândoi predispuși să fiți oameni acasă, așa că nu vor eșua niciodată să se conecteze la mâncare minunată, să bea tot vinul și să devină cât mai confortabil posibil.
 • Pești: Semnul de apă mutabil este trigon – cel mai armonios unghi posibil – față de Rac, ceea ce are sens, deoarece ambele semne sunt profund empatice și intuitive. De la învățarea despre cristale până la agățatul cu familiile lor, vă turnați toată inima în legătura lor.

Leu

Condus de soarele strălucitor, care protejează imaginea de sine, încrederea și identitatea, Leul, semnul de foc fix, este confortabil când se află în centrul atenției, adoră drama, e ambițios, loial, protector față cei apropiaț. Leii sunt generoși, iubitori de lux, optimiști și cu suflet mare. Nativii în Leu vor reuși să construiască o prietenie durabilă cu:

 • Gemeni: Semnul de aer mutabil este sextil pentru Leu, ceea ce înseamnă că acești doi se conectează ușor. Amândoi adoră să meargă la evenimente și să facă o impresie bună, fiind carismatici, veseli și aducători de bună-dispoziție.
 • Balanță: Semnul cardinal de aer este, de asemenea, sextil pentru Leu. Împreună, veți fi gazdele ideale, organizând petreceri de invidiat cu atenție la detalii. Și pentru că sunteți atât conștienți de stil, cât și iubitori de lux, cumpărăturile și decorarea spațiilor sunt una dintre activitățile preferate.

Horoscop RUNE mistice vineri 21 ianuarie 2022. Mesaje din magia supranaturaluluiFecioară

Condusă de Mercur, planeta de comunicare, Fecioara, semnul de pământ mutabil, este orientat spre detalii, perfecționist, preocupat de sănătate, sensibil, darnic, analitic și maeștri în cercetare. Nativi în Fecioară se înțeleg cel mai bine cu:

 • Taur: Semnul de pământ fix formează un trigon armonios cu Fecioara. Tu și prietenul tău Taur sunteți la fel de pragmatici, doriți fiți de folos celorlalți, organizați și interesați de activități relaxante, cum ar fi un picnic în parc sau o masă cu familia și prietenii.
 • Capricorn: semnul cardinal de pământ formează un trigon ușor cu Fecioara. La fel de harnici, tu și Taurul vă stabiliți obiective ambițioase și faceți pașii meticuloși pentru a trece linia de sosire împreună spre succesul final.

 


loading...
Partenerii noștri