Horoscop complet 15 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Finalul saptamanaii si ziua de vineri se arata a fi cat se poate de diverse pentru majoritatea nativilor, mai ales pentru cei din a doua parte a horoscopului.

15 aug. 2014, 04:39
Horoscop complet 15 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Judecata unora poate fi dura si nedreapta si, daca nu gasesti dovezi in favoarea ta, ai putea avea de suferit de pe urma unui verdict greu de contestat. Daca tu nu te simti vinovat de acuzele care ti se aduc intr-o forma foarte agresiva, trebuie sa lupti pentru a-ti dovedi nevinovatia, dar sa nu crezi ca va fi o lupta usoara. Dusmanii tai sunt mai puternici, poate nu prin dovezile pe care le-ar avea impotriva ta, ci prin vehementa atacului. Nu te lasa coplesit de emotii, crezand ca ceilalti te pot invinge, pentru ca si tu ai armele tale!

Taur – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Te afli intr-un spatiu unde te simti bine, unde relationezi cu oameni optimisti si veseli, ce emana o energie pozitiva. Esti primit cu bratele deschise in acest mediu prietenos, unde ai impresia ca lumea te apreciaza sincer si te priveste cu multa simpatie. Cu aceasta atitudine tonica pe care o degajezi, ai toate sansele sa-ti maresti cercul de prieteni. Vestile pe care le primesti te incarca de energie pozitiva si de bucurie si abia astepti sa le transmiti si tu mai departe, fiind prea bune ca sa le tii doar pentru tine.

Gemeni – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Fii sigur ca ai acces la ambele variante de interpretare ale problemei pe rol, ca sa nu extragi o concluzie doar dintr-un singur unghi. E nevoie de o analiza completa, atenta, si de o parte, si de alta, ca sa poti lua o decizie justa. Daca te grabesti sa faci o alegere doar prin analiza unei singure parti, vei descoperi mai tarziu ca exista si o alta directie pe care nu ai stiut sa o valorifici. Aduna informatii si pro, si contra despre problema in cauza, ca sa le pui in balanta si pe unele, si pe altele in mod echitabil.

Rac – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Nu te arunca la prima vedere in directia care ti se deschide acum in fata, ca nu cumva sa fie o alegere gresita. O informare atenta asupra posibilelor aspecte ce pot aparea te-ar ajuta sa iei o decizie corecta. Consulta un bun cunoscator al acestei probleme, citeste prin carti si manuale si informeaza-te atent, ca sa nu scapi din vedere exact cel mai important detaliu ce se bazeaza pe o lege incontestabila in acest caz. Esti sigur ca ceea ce stii e corect? Atunci sustine-ti cu incredere pozitia!

Leu – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Nu te poti intelege cu un coleg care trece printr-o perioada proasta si toanele lui strica si colaborarea voastra. incearca sa-l sustii, sa-i arati ca iti pasa de problemele sale, desi nu e corect ca necazurile sale personale sa afecteze planurile voastre comune. Cat timp acesta nu-si rezolva necazurile, e greu de crezut ca vei putea ajunge si tu la rezultatele catre care ati pornit impreuna. Depinzi de el, deci implica-te si tu cumva sa-l ajuti sa-si rezolve mai repede problemele, altfel stai pe loc alaturi de el, blocat intr-o zona moarta.

Fecioara – horoscop vineri 15 august si pentru weekend

Iesi in evidenta prin produsele mintii tale si prin talentul de a te exprima in fata tuturor cu incredere deplina in cunostintele tale. Ai putea iesi primul in orice confruntare de idei, iar examenele, competitiile intelectuale sau conflictele cu inamici puternici s-ar solda cu victoria ta deplina. Profita de forta pe care o degaji prin ceea ce spui, pentru ca te bazezi pe informatii solide, acumulate in timp si pe care le-ai organizat foarte bine in memorie. Ceea ce spui cantareste enorm in orice actiune.

Continuarea pe Lyla.ro