Horoscop complet joi, 2 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi, 2 octombrie, este speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca se vor intampla o serie de lucruri neasteptate ce pot sa va dea peste cap o serie de planuri sau sa va ajute in implinirea lor.

02 oct. 2014, 05:57
Horoscop complet joi, 2 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie

Schimbarea de care s-au temut pana acum la locul de munca se produce, spre disperarea nativilor acestei zodii. Ceea ce se intampla ii afecteaza atat de mult incat se gandesc serios daca nu ar fi cazul sa demisioneze. Sunt sfatuiti insa sa-si foloseasca inteligenta si sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua decizii pripite care-i pot afecta destul de grav pe viitor.

Citeşte şi Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

TAUR – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie

Ziua de 2 octombrie este decisiva pentru Tauri in domeniul dragostei. Persoana iubita pare sa fi luat o serie de alegeri care privesc cuplul care va deranjeaza destul de tare. Mai mult decat atat, se pare ca nu reusiti sa va impacati cu ideea ca nu ati fost consultati inainte sa fie luate anumite decizii care va afecteaza direct. Este posibil ca azi sa luati decizia de a deveni celibatari.
 
GEMENI – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie
 
Pentru Gemeni ziua de joi, 2 septembrie, se arata a fi minunata. Au parte de surprize financiare placute, persoana iubita le ofera caldura si afectiuni si se simt si plini de energie. Mai mult decat atat, apar o serie de oportunitati de dezvoltare profesionala, care vor aduce profit pe viitor, care se vor materializa cat se poate de repede.

RAC – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie

Racii reusesc in sfarsit sa se linisteasca si sa isi dea seama ce au de facut in viitorul apropiat pentru a gasi din nou echilibrul pierdut recent. Acest lucru le va aduce liniste sufleteasca si ii va face sa se simta foarte impacati cu ei insisi. Iar linistea interioara este tot ceea ce au nevoie nativii acestei zodii pentru a se simti cu adevarat impliniti.

Citeşte şi Horoscopul compatibilităţii: Ce zodie este sufletul tău pereche

LEU – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie

Leii sunt avantajati de ziua de joi, 2 octombrie, mai ales la capitolul financiar. Nu le vine sa creada ca au reusit sa puna mana pe bani atat de repede, ceea ce inseamna ca pot sa-si puna, in sfarsit, in aplicare toate planurile. Totodata, persoana iubita se arata cat se poate de afectuoasa, parca mai mult decat este in mod obisnuit.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 2 octombrie

Fecioarele se pierd repede cu firea azi, avand in vedere ca sunt supuse unor tensiuni destul de puternice din partea persoanei iubite. Nativii acestei zodii sunt pusi in situatia de a lua o decizie destul de grea cu privire la relatia pe care o au, decizie ce ar putea sa le afecteze viitorul destul de puternic. Depinde numai de ei daca aceste consecinte vor fi bune sau rele.

Continuarea pe Lyla.ro.