Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Luna octombrie va aduce schimbări semnificative şi majoritatea nativilor vor fi nevoiti să ia decizii de moment. Relaţiile sunt în prim-plan, iar planul financiar va suferi şi el schimbări.

01 oct. 2014, 07:03
Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Sagetatorii, Leii, Berbecii si Balantele vor trebui sa acorde o atentie mai mare planului profesional. In ceea ce priveste norocul, astrele le-au pregatit o serie de surprize.

Asadar, daca vrei sa afli cat de norocoasa vei fi in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii octombrie 2014:

Berbec

Trebuie sa actionezi cu precautie in aceasta perioada. Desi norocul te va insoti aproape la fiecare pas, deciziile pe care le iei fara sa stai prea mult pe ganduri nu iti vor aduce prea multe beneficii. Vei avea si o perioada de stres, in care vei fi nevoita sa gasesti o metoda de a te relaxa, altfel te vei trezi in imposibilitatea de a actiona in anumite situatii.

Citeşte şi Horoscop OCTOMBRIE 2014. Ce ţi-au rezervat astrele în luna care tocmai începe

Taur

Vor avea loc cateva fenomene iesite din comun din cauza tranzitului pe care il va avea Soarele in zodia ta. Cu toate acestea, vor fi foarte multe momente in care vei avea un cuvant important de spus si vei avea posibilitatea sa obtii anumite beneficii. Spre sfarsitul lunii este posibil sa te confrunti cu cateva probleme minore.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în luna octombrie 2014

Gemeni

Desi te poti considera o persoana norocoasa, luna octombrie va aduce cateva schimbari care nu vor fi pe placul tau. Nu vei reusi sa obtii tot ce ti-ai propus si te vei lovi de numeroase piedici. Totusi, intiativele pe care le vei avea spre sfarsitul lunii te vor ajuta sa revii la normal. Apar si cateva urgente, dar reusesti sa le rezolvi la timp.

Continuarea horoscopului pentru luna octombrie pe Ele.ro.