Horoscop complet joi, 4 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 4 DECEMBRIE: Ziua de joi 4 decembrie are suisuri si coborasuri pentru majoritatea nativilor horoscopului, avand in vedere ca se precipita o sumedenie de lucruri in dragose si pe plan financiar si profesional.

04 dec. 2014, 07:30
Horoscop complet joi, 4 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 4 decembrie

Ziua de joi este una de cumpana pentru Berbeci, avand in vedere ca vor fi pusi in fata unor alegeri care le vor da batai de cap. Este posibil sa fie nevoiti sa le spuna adevarul sefilor cu privire la deciziile pe care le-au luat in ultima vreme sau sa dea explicatii persoanei iubite in privinta unor decizii de ultim moment, in dragoste.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 4 decembrie
Zi destul de relaxanta pentru Tauri joi, avand in vedere ca au reusit sa duca la bun sfarsit absolut tot ce aveau de rezolvat pe plan profesional. Asa ca joi nu vor face mai nimic la munca si se vor bucura de pauze lungi, chiar cu acceptul sefilor lor.

GEMENI –horoscopul zilei de joi, 4 decembrie
Zi minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca primesc o suma de bani care le este datorata de ceva vreme deja. Reusesc sa isi plateasca toate datoriile si sa si ramana cu o suma considerabila in buzunar. Acest lucru ii va face sa fie optimisti in ceea ce priveste planurile pentru vacanta ce se apropie.

RAC –horoscopul zilei de joi, 4 decembrie
Racii au o zi destul de aglomerata, fiind in toiul pregatirilor pentru un eveniment important in viata lor. Mai precis, este vorba despre o petrecere pe care au planuit-o de mult timp si care doresc sa iasa bine neaparat. Asa ca vor face cumparaturi si se vor ocupa de intreaga organizare a evenimentului.

LEU – horoscopul zilei de joi, 4 decembrie
Leii isi dau seama ca persoana iubita le este cat se poate de fidela, in ciuda faptului ca in ultimele zile au avut cateva banuieli cu privire la acest lucru. Joi isi dau seama ca nu au de ce sa isi faca griji si ca este foarte important sa se calmeze pentru a mentine armonia in cuplu.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 4 decembrie
Fecioarele au parte de o zi de joi agitatat, avand in vedere ca nu reusesc sa se adune deloc si nu reusesc sa duca la bun sfarsit proiectele pe care le-au primit in facere de la superiori. Acest lucru este posibil sa atraga unele neplaceri la locul de munca.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...
Partenerii noștri