HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2019. Ce cumpene te aşteaptă în acest an şi cum să faci ca să le eviţi. PREVIZIUNI PENTRU LEU

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2019. Dupa o perioada de un an si jumatate in care Destinul aflat pe zodia Leu a creat teren favorabil unor evenimente majore si schimbari obligatorii in viata voastra, a venit momentul sa va refaceti fortele. Axa Vietii a intrat pe zodiile Rac/Capricorn din 16 noiembrie 2018 si va parcurge acest segment pana la inceputul lunii iunie 2020.

24 ian. 2019, 07:22

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2019. Avand in vedere presiunea la care ati fost supusi pana acum, eu sper ca ati reusit sa duceti la bun sfarsit tot ceea ce v-ati propus si sa va regasesc mandri de realizarile voastre. Cea mai mare presiune a venit din directia relatiilor, a parteneriatelor, casatoriilor, acolo unde inca mai avem Lilith sau Luna Neagra pana pe 3 mai. 

Pot exista Lei care au iesit din anumite relatii, iar pentru ei Destinul in Rac pe ultima casa inseamna nevoia de adaptare la noua viata, un proces de un an si jumatate, in care, in functie de situatie, se pot confrunta cu sentimentul singuratatii, altii cu dificultatile unei vieti in care totul trebuie organizat de data aceasta de unul singur, nu in doi. Exista Lei care in ciuda tuturor avertismentelor astrale, fie s-au agatat de o relatie, fie nu au reusit sa se desprinda de ceea ce, mai ales, 2018 le-a aratat ca inseamna o relatie, chestiuni descrise pe larg in previziunile anului trecut, iar acum intra intr-un oarecare blocaj , tot un an si jumatate, nemaiputand lua deciziile pe care trebuiau sa le ia pana in noiembrie 2018. Insa aceasta este doar o situatie particulara, ce poate decurge din probleme medicale ce iau locul prioritar in fata altor probleme ori absenta temporara a unui partener, pe care Leul momentan trebuie sa il ajute sau sa il astepte.

Citeşte şi Cele mai ghinioniste zodii în 2019! Vor avea parte numai de necazuri

O alta situatie ce combina aceste doua aspecte, fiind o restanta din 2018, Luna neagra sau Lilith pe casa partenerilor si Destinul pe ultima casa, este situatia in care Leii trec prin incercari alaturi de partenerii lor sau sufera de pe urma partenerilor lor, chiar si in conditiile in care nu vorbim despre o despartire. Cum 2019 pune in antiteza casa casatoriei inca prost aspectata pana la 3 mai si o casa a iubirii minunat aspectata, dar ce intra sub incidenta unor suprapuneri nepotrivite de situatii, as aduce in discutie in acest paragraf si situatia in care Leii pot dezvolta relatii extraconjugale, lasand in aer relatii vechi ce nu mai functioneza, dar de care administrativ nu reusesc sa se desprinda.

O situatie speciala, prin intrarea Lunii Negre pe casa banilor in comun, dupa 9 luni de tranzit greoi pe casa casatoriei, poate determina dificultati si intarzieri in partajele celor care se separa. Si acest aspect se leaga de perioada de un an si jumatate, in care Leii se pot simti captivi in anumite relatii, daca tin cu dintii de o socoteala corecta. Planetele benefice sunt pe casa copiilor, asa ca nu faceti discutii prea lungi punand pe un taler copiii si pe celalalt averea.

Anul trecut, mentionam in Horoscopul Leilor, faptul ca Destinul a hotarat mariajul Leoaicei Meghan Markle cu Printul Harry. Nu cred ca cineva s-a indoit de iubirea celor doi si de faptul ca actuala Ducesa de Sussex nici n-a stat pe ganduri sa aleaga intre viitorul ei profesional de la Hollywood si retragerea intr-o familie austera cum este familia regala a Marii Britanii. Dar tranzitele proaste pe casa casatoriei au umbrit fara echivoc bucuria momentului prin scandalul si presiunea create de tatal si fratele ei, platind pretul controversat al detasarii de rudele sale de gradul intai, tocmai in cel mai frumos moment al vietii sale.

Traversarea axei Destinului pe case critice pentru Leu nu se refera doar la relatii, insa cei care citesc aceasta pagina trebuie sa aiba rabdare, pentru ca incerc sa ii impac pe toti, avand in vedere ca realizez un Horoscop general.

Evident ca exista Lei care nu sunt nici casatoriti, poate au fost si nu mai sunt, poate sunt tineri si asteapta marea iubire, iar vestea buna este ca ea va veni si poate veni si pentru aceia care se asteapta cel mai putin, aflati la o varsta cand au nepoti. Anul este foarte bun din punct de vedere sentimental pentru toti Leii pasionali, insa nu am ajuns la capitolul iubire, ci vreau sa leg acest lucru tot de tranzitul Destinului pe ultima casa, pentru ca pentru multe femei Leu, acesta va insemna un concediu de maternitate. Ultima casa este relativ inactiva si poate aceasta este cea mai fericita definitie a unui tranzit care deobicei pe altii ii supune la incercari, de a sta acasa pentru a creste un copil nou nascut. Iata chiar exemplul lui Meghan Ducesa de Sussex, ca o confirmare ca ea a facut alegerea cea ma buna si ca Destinul actioneaza in favoarea ei.

Vis-a-vis se afla Nodul Sud Karmic, ce trebuie descris si analizat in acest context impreuna cu Destinul, pentru ca sunt polii opusi ai aceleiasi axe. Aceasta Karma se afla pe semnul Capricornului, pe casa muncii. Tot acolo il avem si pe Saturn care din aprilie pana in octombrie va fi practic blocat pe acest Nod Karmic. Ce inseamna acest lucru? Anumite femei Leu, aflate intr-o ascensiune profesionala, pe care pun accentul datorita unor temeri ce sunt o consecinta a blocajelor din perioada 2012-2015, se intreaba daca un copil, chiar un al doilea copil, pe care dealtfel si-l doresc ele sau lor, nu le-ar putea da peste cap activitatea si nu le-ar putea cauza  pierderea unor oportunitati esentiale.

Citeşte şi Anul Mistreţului 2019. Compatibilităţi în zodiacul chinezesc

Sunt femei care fac sport sau sunt artiste, unde chiar si perioada sarcinii este o problema, insa lucrurile nu stau asa. Este una dintre cele mai bune perioade pentru a procrea si a naste si o spun acelora care isi doresc copii, chiar si barbatilor Lei. Si pentru ei, Jupiter pe casa patronata chiar de zodia lor inseamna copii si reprezinta o menire, nicidecum o asumare riscanta a unor responsabilitati. Cariera Leilor este in schimbare, asa cum voi descrie in capitolele urmatoare, iar nefolosiea unui tranzit la timp, poate insemna ca tot efortul pe care il faceti din punct de vedere profesional, nu va crea si satisfactii.

Este un an in care Timpul, guvernat tocmai de acest Saturn aflat atat pe casa muncii, dar si a sanatatii, trebuie folosit in mod corespunzator, iar daca vorbim  despre persoane a caror varsta nu se mai incadreaza chiar zona fresh, nu cred ca ar trebuie sa mai stea pe ganduri daca sa mai astepte un an sau doi pentru a face acel copil.  Leii sunt in general persoane care calculeaza, fiind o zodie fixa, iardaca nu vorbim de femei nascute cu un puternic instinct matern, care pun copiii inainte de orice, cu siguranta sper ca acest Horoscop sa foloseasca unei categorii pentru a lua decizia potrivita. 

Continuarea horoscopului pe astrostar.ro.