Horoscop complet luni, 13 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua de luni, 13 octombrie, este perfectă pentru majoritatea nativilor zodiacului. Multi au parte de surprize care îi bulversează însă există şi posibilitatea ca nativii din cea de-a doua jumătate a zodiacului să aibă parte de evenimente care le pot schimba viaţa.

13 oct. 2014, 06:25
Horoscop complet luni, 13 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
Berbecii se vor arata foarte entuziasmati de ceea ce fac si vor incerca sa-si impartaseasca entuziasmul. In cei carora le divulga starea pozitiva de spirit si motivele ei ar putea sa-i priveasca cu suspiciune, nefiind tocmai de acord cu activitatea Berbecilor, care, intr-adevar, le mananca foarte mult din timp si chiar din viata personala. Astfel de atitudini ar trebui rezervate doar colegilor de munca si superiorilor, care chiar isi doresc un nativ in Berbec entuziasmat de serviciul sau.

Citeşte şi Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptâmana 13-19 octombrie pentru fiecare zodie
 
TAUR – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
Taurilor le va fi usor mai dificil sa-si indeplineasca responsabilitatile zilnice. In jurul lor, ritmul este tot mai haotic, dar si mai energic, dar nativii acestei zodii nu-si doresc nimic altceva decat liniste, calm. Taurii ar putea sa se simta trasi din doua directii: pe de o parte, sa se angajeze in activitati care tin de crearea unor noi perspective de viitor la serviciu, iar – pe de alta parte – sa-si indeplineasca in mod traditional atributiile, iar cele doua aspecte se bat cap in cap. Taurii trebuie sa gaseasca o cale de a munci mai inteligent, mai eficient, in loc sa munceasca mai mult.
 
GEMENI – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
Gemenii ar putea sa se simta ca niste lideri militari care-si pregatesc viitoarea campanie. Insa, inainte sa actioneze, ar trebui sa faca un pas inapoi si sa-si reevalueze propriile nevoi, dar si nevoile celor apropiati din jurul lor, caci o schimbare de directie va influenta deopotriva Gemenii si cei dragi lor.

Citeşte şi FOC şi APĂ? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile
 
RAC – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
Luni ar putea sa se intample ceva dramatic care va influenta atitudinea Racilor si ii va determina sa gandeasca in afara tiparelor. Iar acest lucru este chiar binevenit caci, in viata lor, Racii au nevoie sa se ridice deasupra rutinei si sa faca lucrurile altfel spre binele lor viitor.
 
LEU – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
In lumea nativilor din Leu functioneaza niste reguli rigide, greu de “indoit”, iar Leii vor fi foarte tentati sa le schimbe, sa le incalce. Nativii acestei zodii vor incerca sa tulbure rutina zilei de luni, actionand in mod imprevizibil si chiar luand decizii care ar putea sa le destabilizeze intregul sistem dupa care functioneaza.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie
 
Fecioarele ar putea sa constate luni ca toti din jurul lor vin sa le dezvaluie anumite probleme, in speranta ca vor primi intelegere din partea nativilor acestei zodii. Desi sunt firi echidistante si obisnuiesc sa-si mentina o pozitie centrala cu privire la orice situatie, de data asta Fecioarele vor fi tentate sa incline intr-o directie anume, prezentandu-si propriile opinii nu tocmai tolerante.

Continuarea pe Lyla.ro.