Horoscop complet luni, 22 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni, 22 iunie, este cel puţin interesantă pentru fiecare nativ al zodiacului, având în vedere succesiunea evenimentelor pe plan financiar şi sentimental.

RomaniaTV.net
22 iun. 2015, 06:41
Horoscop complet luni, 22 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC. Berbecii au parte de batai de cap din cauza persoanei iubite care se dovedeste a fi nehotarata in privinta unor planuri pentru viitorul apropiat. Asa ca vor fi nevoiti sa fie rabdatori pana vor gasi solutia comuna.

TAUR. Zi destul de frumoasa pentru Tauri, avand in vedere ca se vor simti foarte confortabil in sanul familiei. Mai mult decat atat, primesc vizite de la o serie de prieteni pe care nu i-au vazut de ceva vreme, lucru care ii va bucura maxim.

GEMENI. Gemenii au o zi de luni destul de neagra, avand in vedere ca au parte de multe probleme de natura amoroasa. Ar trebui sa fie atenti cu persoana iubita si sa fie sinceri cu ei insisi in ceea ce priveste felul in care isi pun ordine printre sentimente.

RAC. Racii se bucura luni de aprecierea superiorilor, care le vor da o veste mare. Este vorba fie de o promovare neasteptata, fie de o marire salariala foarte bine venita in aceasta perioada.

LEU. In sfarsit, o zi de luni in caere Leii se vor odihni! Nu au nicio grija si se simt umpluti de iubire de catre persoana iubita. Aces tlucru ii va face sa inceapa saptamana intr-un mod cat se poate de placut.

FECIOARA. Fecioarele reusesc sa scape de o serie de probleme de natura financiara luni, ceea ce ii face sa fie cat se poate de optimisti pentru viitorul apropiat. Li se pare ca toate lucrurile merg bine si starea de sanatate se imbunatateste vizibil.

Continuarea pe Lyla.ro