Horoscop complet marţi, 17 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de marti este decisiva pentru marea majoritate a nativilor avand in vedere ca se prevad unele dintre cele mai mari schimbari pe plan amoros si profesional.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 06:51
Horoscop complet marţi, 17 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop complet marti, 17 martie

Ziua de marti este destul de incarcata sentimental pentru Berbeci. Nativii acestei zodii nu reusesc deloc sa comunice cu persoana iubita iar acest lucru ii arunca intr-un impas emotional destul de neplacut.

TAUR – horoscop complet marti, 17 martie
Taurii pe de alta parte au in sfarsit parte d eo zi linistitia din punct de vedere amoros. Nativii acvestei zodii reusesc sa reintre in gratiile persoanei iubite dupa ce au reusit sa calce stramb de mai multe ori in ultimele luni.

GEMENI – horoscop complet marti, 17 martie

Gemenii isi dau seama marti ca tot ceea ce li se intampla este menit sa-i duca pe drumul cel bun si sa-i faca sa isi traiasca viata asa cum doresc. Asa ca vor avea parte de momente de meditatie care ii vor ajuta nespus sa-si mentina echilibrul.

RAC – horoscop complet marti, 17 martie
Racii au o zi de marti linistita care culmineaza in jurul serii cu vesti minunate in ceea ce priveste starea financiara. Mai precis vor primi vesti cu privire la o serie de venituri suplimentare la care nu se asteptau.

LEU – horoscop complet marti, 17 martie
Zi de odihna marti pentru Lei, dupa ce au muncit destul de mult in ultimele 3 zile. Astfel, nativii acvestei zodii vor alege sa se odihneasca si sa se ocupe de ei insisi.

FECIOARA – horoscop complet marti, 17 martie
Fecioarele se confrunta marti cu o serie de probleme la locul de munca din cauza unui coleg care le cam vrea raul. Mai precis aceasta persoana va face tot posibilul ca sefii sa observe erorile Fecioarelor pe care acestea le fac in unele proiecte.

Continuarea pe Lyla.ro