Horoscop 10 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2014: Suntem mai vocali astazi din dorinte de a ne face auzite toate nevoie si dorintele. Insa pe acest fond nativii anumitor zodii ar putea fi prea drastici in impunerea propriilor pareri, iscand astfel certuri mai mult decat aprinse.

10 dec. 2014, 05:29
Horoscop 10 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Berbecii nu sunt dispusi astazi sa joace dupa regulile altora,, motiv pentru care vor da senzatia ca inoata impotriva curentului pe masura ce-si afiseaza tot mai evident atitudinea rebela. Refuza sarcini sau moduri de realizare a anumitor activitati si discuta in contradictoriu cu mai toata lumea. Berbecii trebuie sa fie foarte atenti! Persoanele dragi nu merita un astfel de tratament, dar le vor ierta iesirile, insa in mediul profesional s-ar putea alege cu sanctiuni care risca sa le afecteze parcursul profesional.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Uneori, Taurii pot parea incapatanati fara motiv, insa, in realitate, au o justificare excelenta pentru actiunile sau parerile lor. Din pacate nu prea au rabdare sa o expuna, motiv pentru care risca sa se certe in mod inutil cu unii apropiati, iar astazi riscul este cu atat mai mare cu cat se simt nedreptatiti in anumite aspecte legate de viata profesionala sau familiala.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Planurile sociale pe care si le-au facut Gemenii astazi ar putea fi date peste cap. Apropiatii nativilor din Gemeni par a fi mai preocupati de propriile probleme si activitati. Mai mult, neseriozitatea o sa-i faca si sa renunte la planurile cu Gemenii in ultimul moment. Pe acest fond, mai ales in a doua parte a zilei, Gemenii ar putea resimti furie si dezamagire, sentimente pe care le vor pune in slujba unor activitati nu tocmai ortodoxe.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Colegii de munca sunt atat de entuziasmati incat Racii vor prefera sa se retraga in coltisorul lor, in speranta ca nu-i va vedea nimeni. Astazi ii marcheaza sentimente negative, asociate depresiei chiar, pe fondul constientizarii ca multe din activitatile zilnice nu au niciun sens de viitor.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Leii se vor angaja la mai multe decat pot duce. Isi vor asuma unele intalniri si spre miezul zilei isi vor da seama ca efectiv nu au timp sa le faca pe toate. Practic, mai toata dupa-masa isi vor petrece ziua prioritizand si mai ales inventand scuze pentru lipsa lor initiala de organizare.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 10 decembrie

Nu este cea mai inteligenta miscare pentru Fecioare sa se ascunda astazi. Desi se simt surmenate de furtuna emotionala i care se afla, le va fi mult mai bine daca spun sincer ce probleme au. Atat apropiatii, cat si colegii de munca ii vor intelege si vor primi sustinere chiar si de la persoane de la care nu se asteptau.

Citeste continuarea pe lyla.ro