Horoscop complet miercuri, 11 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nevoia de noutate şi poftă de aventură ne face să scăpăm de sub control fără a ne gândi pe îndelete la consecinţe.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 05:23
Horoscop complet miercuri, 11 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Berbecii vor fi agitati pe masura ce-si dau seama ca visurile lor nu sunt chiar atat de intangibile pe cat, pe masura ce dezvolta chiar planuri pentru atingerea obiectivelor. Insa se gandesc atat de mult la construirea viitorului incat uita de prezent, fapt care le poate crea probleme.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Taurii sunt mana larga astazi, fiind predispusi sa cheltuiasca o suma importanta de bani pe ceva ce nu este neaparat o necesitate. Ar trebui sa se infraneze, sa dea dovada de cumpatare caci risca sa-si creeze de unii singuri probleme financiare daca cheltuiesc in mod impulsiv si necalculat.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Indiferent cat de incitanta pare o invitatie la un eveniment, Gemenii ar trebui sa stea departe de multime, de zgomot, si sa caute sa se relaxeze. Desi oportunitatile roiesc in jurul nativilor din Gemeni, ei trebuie sa le sorteze cu atentie si sa inceteze sa incerce sa se ridice la asteptarile tuturor. Altfel se vor epuiza psihic.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Ideile ambitioase legate de ceea ce intentioneaza sa faca la munca ar putea fi nerealiste. Racii isi seteaza niste metode pentru atingerea obiectivelor destul de dificil de aplicat, motiv pentru care risca sa fie dezamagiti la final de zi.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Leii nu mai au rabdare pana la intalnirea cu prietenii, desi au destule de facut pe plan profesional. Au chef de distractie, de relaxare, de orice altceva ce nu implica responsabilitati. Daca, de regula, lor li se recomanda cumpatare, astazi chiar au liber la a-si indeplini poftele.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Fecioarele cauta un echilibru intre prea putin si prea mult. Pe de o parte simt ca primesc prea putin din ceea ce merita, pe de alta parte ca ofera mai mult decat ar trebui. In acest context, nativii din Fecioara sunt predispusi la a face cheltuieli mari, pe care nu si le permit, de fapt, doar ca sa compenseze „putinul” din vietile lor. Nimeni n-are nimic de comentat atat timp cat Fecioarele isi asuma consecintele gesturilor lor.

Continuarea pe Lyla.ro.