Horoscop complet miercuri, 24 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2014: Trebuie sa ne concentram pe dinamica celei mai importante relatii pe care o avem, de cuplu, de familie sau de prietenie, caci altfel vom intampina mari probleme in a ne restabili echilibrul emotional. Consecventa este cheia succesului!

24 sept. 2014, 05:38
Horoscop complet miercuri, 24 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

Berbecii sunt incantati sa lucreze cu alte persoane astazi, chiar si cu cele cu care nu au avut prea mult contact pana in prezent, caci majoritatea este deschisa la ideile trasnite ale nativilor acestei zodii. De altfel, Berbecii tanjesc dupa companie placuta si apreciere mai ales in aceasta perioada. Simt nevoia, totodata, sa se distanteze putin de persoana iubitul pe fondul sentimentului ca le fura din libertate, din identitatea proprie. Berbecii risca sa sufere mai tarziu daca nu-si asuma compromisul absolut necesar pentru un trai implinit in doi.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

Taurii se dau peste cap si lasa mult de sine pentru a multumi pe cineva apropiat. Chiar si cu persoanele nu tocmai dragi dau dovada de bunavointa si chiar generozitate. Insa poate reprezenta o problema pentru ei motivul pentru care se comporta astfel. Taurii fug practic de propriile stari negative si incearca sa le mascheze prin gesturi marete care distrag atentia de la tristetea din ochii lor.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

Impartasirea sentimentelor ar putea da batai de cap Gemenilor, cu atat mai mult cu cat risca sa nu foloseasca cuvinte blande in exprimare. Inainte sa se destainuie intr-un mod pasional, chiar agresiv, ar trebui sa-si cantareasca cuvintele pentru ca sinceritatea lor ar putea fi umbrita de ranile cauzate unei persoane dragi prin modul de exprimare si cele spuse.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

Racii trebuie sa se retraga astazi si sa-si asigure propria protectie intr-un cocon de siguranta. Indiferent daca o merita sau nu, unele persoane din jurul lor, chiar si involuntar, ar putea sa le prejudicieze anumite planuri, sperante sau impresii lasate altora. Azi e ziua potrivita pentru a fugi de lume si a se odihni in siguranta propriului cocon de confort.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

Ritmul vietii accelereaza in cazul Leilor, iar toate planurile si obligatiile pe care le au par a nu mai putea fi realizate din lipsa de timp. Desi incearca sa-si gestioneze cu meticulozitate programul, Leii se vad surmenati activitatile in plus pe care trebuie sa le efectueze. Prioritizarea obligatiilor si o atitudine optimista ii vor ajuta sa se descurce.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 24 septembrie

O cheltuiala neprevazuta ar putea usura buzunarele nativilor din Fecioara, care se gandesc serios sa renunte la o excursie sau un eveniment planificate anterior de teama ca nu se vor descurca financiar. Insa mai bine isi analizeaza cu atentie necesitatile, caci sigur ar putea taia din alte „zone” si sa nu renunte la o placere proprie de care chiar au multa nevoie din punct de vedere emotional si psihic.

Citeste continuarea pe Lyla.ro