Horoscop complet miercuri, 29 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Vedem cu o mai mare usurinta legatura dintre cauza si efect, motiv pentru care putem lua decizii mai bine fundamentate si mai potrivite pentru viitor.

29 oct. 2014, 06:53
Horoscop complet miercuri, 29 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie

De azi incepe o perioada destul de solicitanta pentru Berbeci. Nativii acestei zodii pornesc, insa, cu dreptul caci stiu prea bine care sunt pasii ce trebuie urmati. Atentie, insa! Trebuie sa-si mentina, totusi, flexibilitatea caci ar putea aparea si neprevazutul. Ca sa nu fie prinsi pe picior gresit, chiar daca le merge bine, Berbecii ar trebuie sa-si pastreze toate portitele deschise.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie
Relaxare pentru Tauri astazi. Au intrat intr-o stare de destindere psihica si fizica, proiectandu-si mintal viitorul cu mai multa claritate. Singurul lucru pe care-l simt incomod, care simt ca-l trag in jos vizeaza responsabilitatile zilnice de care par sa nu poata scapa. Daca gasesc micile bucurii in activitatile de zi cu zi, starea lor de relaxare nu va fi alterata.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie
Gemenii sunt prinsi cu o multime de treburi astazi. Locul de munca ii solicita mult, insa psihicul lor nu este suficient de limpede pentru a face fata. Incearca sa jongleze cu responsabilitatile si o vor scoate la capat, dar cu costul epuizarii la final de zi. Pana nu-si linistesc mintea, sansele unei recuperari sunt limitate.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie
Racii sunt inconjurati de oameni cu pretentii in jurul lor. Atat in viata profesionala, cat si in cea familiala, nativii din Rac simt ca li se cere cate ceva in continuu fara sa li se ofere si inapoi. Pot fi marcati de sentimente de frustrare pe acest fond. Chiar daca multe persoane din jurul lor sunt bine intentionate, toate solicitarile ii obosesc peste masura pe Raci. Nativii din Rac trebuie sa-si acorde timp pentru ei insisi, chiar si cu riscul neglijarii unor cereri.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie
Leii trebuie sa-si incetineasca ritmul. Asta nu inseamna ca trebuie sa sisteze tot ceea ce fac, toate planurile lor, dar ar fi indicat sa-si reanalizeze deciziile si ce intentioneaza sa realizeze astazi. Mai multa analiza ar putea sa le dezvaluie unele hibe neluate in calcul si sa salveze de la esec un proiect important.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 29 octombrie
Fecioarele au tendinta sa astepte momentul sau conjunctura potrivita pentru a face ceva cu adevarat semnificativ pentru ei. Insa, in felul acesta, nativii din Fecioara pierd numeroase oportunitati. Cineva apropiat le atrage atentia asupra acestui defect al lor si ar putea sa-i ajute sa-si accelereze ritmul de decizie pentru a trai mai cu intensitate momentele bune si a profita de oportunitati, mai ales pe plan profesional.

Continuarea pe Lyla.ro