Horoscop complet noiembrie 2015

Luna noiembrie a lui 2015 este interesanta din punct de vedere astrologic. Acest lucru se intampla datorita faptului ca planetele ghideaza energii pozitive pe multe planuri asupra nativilor. Astfel, ramane ca fiecare dintre nativii zodiacului sa ia deciziile care ii pot aduce stralucire pe viitor, in luna noiembrie. 

RomaniaTV.net
28 oct. 2015, 06:27
Horoscop complet noiembrie 2015

BERBEC – Horoscop complet noiembrie 2015
Luna noiembrie este destul de agitata pentru Berbeci. Nativii acestei zodii incearca sa faca in asa fel incat sa se stabilizeze financiar, insa cu greu reusesc sa faca acest lucru. Pana la finalul lunii, nativii din Berbec insa vor gasi solutii pentru problemele lor. Pe plan amoros insa, nativii din Berbec o duc foarte bine.

TAUR – Horoscop complet noiembrie 2015
Luna noiembrie nu este una tocmai buna pentru nativii din Taur. Mai precis, se confrunta atata cu probleme de natura amoroasa cat si financiara inca de la inceputul lunii. Insa, de la jumatatea lunii incolo, cu ajutorul prietenilor, nativii din Taur vor reusi sa se redreseze.

GEMENI – Horoscop complet noiembrie 2015
Luna noiembrie este excelenta pentru Gemeni din toate punctele de vedere. Fac rost de sume importante de bani care-i ajuta sa puna in aplicare o serie de planuri marete pe care le au. Totodata, pe plan relational, totul merge struna si sunt sunt momente pe parcursul lunii cand pasiunea este foarte puternica.

RAC – Horoscop complet noiembrie 2015
Si Racii au o luna incredibila in noiembrie. Reusesc sa faca rost de foarte multi bani, ceea ce ii face sa reuseasca in sfarsit sa isi faca planuri serioase in ceea ce le priveste viitorul. Mai mult decat atat, incepand de pe 14 noiembrie, intra intr-o perioada propice si din punct de vedere al sanatatii.

LEU – Horoscop complet noiembrie 2015
Luna noiembrie este echilibrata si incununata de realizari pentru nativii din Leu. Mai precis, sanatatea lor se imbunatateste simtitor, fac rost si de bani incepand de pe data de 14 si reusesc sa isi dea o serie de examene pe care le trec cu brio. O luna cu adevarat buna pentru nativii acestei zodii.

FECIOARA – Horoscop complet noiembrie 2015
Fecioarele se confrunta cu probelme amoroase pe parcursul lunii noiembrie din cauza ca descopera pe zi ce trece informatii neplacute cu privire la persoana iubita. Asa ca nativii acestei zodii vor incepe o serie de investigatii care nu vor avea un deznodamant tocmai placut. Insa, pe plan financiar si la locul de munca, totul e perfect.

Continuarea pe Lyla.ro.