Horoscop COMPLET pentru IULIE 2017: O zodie se sacrifica, o zodie isi gaseste iubirea adevarata!

Horoscopul lunii iulie 2017 ne spune ca aceasta este o luna in care sentimentele ne dau directia in viata.

RomaniaTV.net
15 iun. 2017, 07:49
Horoscop COMPLET pentru IULIE 2017: O zodie se sacrifica, o zodie isi gaseste iubirea adevarata!

Horoscop iulie 2017 – Berbec

Inca din prima zi a lunii, tu esti cu mult mai sensibila decat de obicei. Nu te speria! Viata este complexa si este firesc sa simti uneori supararea, ingrijorarea sau fericirea extrema.
In prima parte a lunii emotiile te transpun intr-o zona cu totul noua pentru tine, o zona in care vei avea ocazia sa exersezi metode pentru a-ti pastra calmul.

Horoscop iulie 2017 – Taur

Tu trebuie sa incepi luna cu mintea si inima deschise! Pentru tine, o zi buna poate incepe cu un mic dejun sanatos – poate fi un pahar cu suc de fructe – si cu analizarea si verbalizarea emotiilor si a sentimentelor pe care le ai. Daca vei adopta aceste noi obiceiuri, ai sansa sa reusesti sa te vindeci de multe cutume din trecut.
In prima saptamana a lunii romantismul tau este la cote maxime si vei avea o relatie foarte intensa cu partenerul. Incepand cu a doua jumatate a lunii, se recomanda o atentie sporita asupra cheltuielilor – ai tendinta de a cumpara lucruri de care nu ai nevoie.

Citeşte şi HOROSCOP: Care este superputerea ta, în funcţie de zodie

Horoscop iulie 2017 – Gemeni

Inca din prima zi a lunii ai tendinta de a cheltui exagerat, asa ca, inainte de a deschide portofelul analizeaza-ti foarte bine posibilitatile financiare si lista de prioritati. Nu te lasa dusa de val. In cateva zile vei uita complet de ceea ce doreai sa cumperi.
Incepand cu data de 11 a lunii, te dedici unei relatii care inseamna mult pentru tine, acordandu-i mai multa atentie decat de obicei. Din a doua jumatatea a lunii, mentalul tau lucreaza exceptional si debordezi de energie si de dorinta de a discuta si polemiza pe diverse subiecte.

Horoscop iulie 2017 – Rac

Inca din prima zi a lunii tu esti intr-o forma exceptionala! Acum, mai mult ca niciodata, esti in armonie cu toate aspectele vietii tale. Este o perioada minunata pentru tine si te vei bucura de fiecare clipa!
Finantele sunt singurele care par a-ti solicita atentia, dar, cu un pic de rabdare, toate se rezolva. Daca iti doresti o rochie noua, strange bani si, pana la sfarsitul lunii, o vei putea achizitiona.

Horoscop iulie 2017 – Leu

Noi sau vechi, tu toate pari a dori acum sa le schimbi, si bine faci, pentru ca esti foarte bine aspectata! Schimba-ti stilul de viata, schimba-ti coafura, abordeaza lucrurile dintr-o perspectiva noua!
Umbla acum prin magazinele de antichitati si fa investitii, caci ai un ochi de vultur si sanse sa dai lovitura cu o achizitie de exceptie. Inscrie-te la un curs de limba straina sau unul de dans, caci vei retrai emotii si stari specifice varstei de 20 de ani.

Horoscop iulie 2017 – Fecioara

Pentru tine viata incepe sa capete sens si sa traiesti momente pline de impacare si fericire. Situatia ta pare perfecta si te bucuri de multa popularitate printre colaboratori si prieteni si toate par a merge din plin.
Esti plina de optimism si de voie buna si lumea orbiteaza in jurul tau. Ii atragi ca un magnet si au incredere deplina in planurile tale. Viata sentimentala se va clarifica si e posibil sa iesi dintr-o relatie in care nu te mai simti bine, dar fara pareri de rau sau regrete.

 

Citeşte continuarea pe kfetele.ro