Horoscop complet vineri, 12 decembrie, şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii multor zodii depun eforturi mari astazi sa finalizeze ce au de facut, sperand ca vor avea un sfarsit de saptamana linistit. Insa efortul ridicat este acompaniat si de agitatie, de nervi, motiv pentru care unele persoane risca sa incheie saptamana lucratoare cu certuri aprinse.

12 dec. 2014, 06:46
Horoscop complet vineri, 12 decembrie, şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Berbecii dispun de capacitatea de a vedea tipare complexe in situatii aparent haotice, care scapa multor altor persoane. Capacitatea lor este recunoscuta de apropiati, iar din randul lor cineva o sa-i solicite pentru a rezolva o problema dificila. Acest lucru o sa le manance mai bine de jumatate de zi.

Vor sfarsi vinerea destul de epuizati, motiv pentru care si mare parte din ziua de sambata o vor petrece odihnindu-se. Abia duminica se mobilizeaza pentru a se ocupa de treburile lor, insa isi dau seama ca timpul deja nu mai e de partea lor. Nu va fi un final de saptamana relaxat pentru Berbeci pentru ca-si dau seama cum cineva apropiat a reusit sa le dea planurile peste cap.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Inca de vineri Taurii au timp sa se bucure de familie, de prieten si, pur si simplu, de a nu fi nevoiti sa faca nimic, asta spre deosebire de oropsitii Berbeci. Sunt concentrati pe planurile lor personale si incep, incet-incet, sa se organizeze. Dar de data asta o fac in mod lucid, fara panica, fapt care se dovedeste a le spori la maximum eficienta. Mai mult, gasesc si placere in aceasta activitate care o sa le umple finalul de saptamana.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Gemenii refuza sa-si impartaseasca trairile de teama ca cineva apropiat ar putea cere mai mult de la ei decat pot da. Insa grijile lor sunt nefondate si depinde doar de ei daca reusesc sa nu se lase subjugati de ei. Finalul saptamanii poate fi unul relaxat, care ii implineste emotional, sau puternic tensionat daca raman refuza sa iasa din carapacea toxica in care s-au bagat de unii singuri.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Racii termina saptamana cu un program incarcat, mai ales vineri. Abia pe duminica o sa apuce sa se relaxeze cateva ore, insa, per ansamblu, vor fi multumiti de realizarile lor. Chiar daca depun eforturi considerabile pentru a finaliza ce au in plan, sentimentul de multumire de la final merita toata bataia de cap. Pe plan personal exista insa ceva care-i framanta. Poate fi vorba de o situatie de fapt din prezent sau de un plan de viitor care le mananca nervii, desi incearca din rasputeri sa stea calmi.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Leii sunt tentati sa demareze un proiect nou sau sa face ceva absolut neprevazut pe plan personal. Inainte sa o faca, ar fi bine sa-si evalueze timpul liber. Sunt plictisiti de rutina zilnica si a face ceva nou ii atrage enorm. Nativii din Leu trebuie, totusi, sa tina cont ca daca-si schimba acum complet strategia nu o sa fie, in mod obligatoriu, mai fericiti. Mai repede pastreaza ceea ce au, dar incearca sa gandeasca pozitiv, sa vada partea plina a paharului in fata careia au fost orbi pana acum.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 12 decembrie, si pentru weekend
Fecioarele analizeaza si „ras-analizeaza” fiecare comentariu primit in mediul profesional. Se framanta cu un proiect anume sau cu anumite responsabilitati si-si aduc grijile profesionale si acasa, fapt care ar risca sa genereze o atmosfera neplacuta in familie sau in relatia de cuplu. Munca e munca, e importanta, dar nu are niciun sens sa-si strice timpul liber din cauza ei!

Continuarea pe Lyla.ro.