Horoscop de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Weekendul aduce multe surprize pe plan financiar si amoros pentru majoritatea nativilor horoscopului. Vizati insa sunt nativii din a doua jumatate a zodiacului, care vor avea parte de zile destul de pline.

RomaniaTV.net
05 sept. 2014, 05:16
Horoscop de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop de weekend

Berbecii au o zi de vineri destul de relaxanta, in asteptarea weekend-ului. Se vor bucura de mici castiguri financiare din locuri la care se asteapta mai putin si vor simti caldura persoanei iubite mai mult decat de obicei. Sambata si duminica se vor odihni si vor recupera energia pierduta in timpul saptamanii.

TAUR – horoscop de weekend

Taurii au o zi de vineri agitata, avand in vedere tensiunile care exista la locul de munca. Nu reusesc deloc sa intre in gratiile sefilor desi incearca din rasputeri sa faca acest lucru. Este posibil sa fie nevoiti sa-si gaseasca un nou loc de munca in curand, iar acest lucru le va sta pe suflet tot weekend-ul.

GEMENI – horoscopde weekend

Gemenii au parte de o zi de vineri foarte linistitoare, cu castiguri materiale substantiale. Vor reusi sa isi implineasca toate planurile iar in weekend, desi vor avea destul de munca, se vor simti foarte relaxati. Persoana iubita le este alaturi in orice conditie.

RAC – horoscop de weekend

Racii se bucura si ei de castiguri financiare si vor alege sa cheltuie ceva bani pentru lucruri necesare in casa. Vor avea parte de o zi de vineri in familie, cu voie buna si de un weekend destul de linistitor. La capitolul dragoste lucrurile par sa fie din ce in ce mai pasionale.

LEU – horoscop de weekend

Leii se pregatesc intens pentru un examen ce urmeaza sa vina in scurt timp. Se simt destul de pregatiti si vor trece cu brio orice proba vor avea de intampinat, reusind sa-si indeplineasca visul cat se poate de curand. Ziua de viner se prevede a fi una care sa deschida multe porti in viitorul apropiat.

FECIOARA – horoscop de weekend

Fecioarele nu reusesc sa inteleaga de ce persoana iubita nu le mai da deloc importanta. Este posibil sa fie timpul sa va puneti intrebari cu privire la viitorul relatiei voastre si sa fiti cat se poate de sincere cu voi insiva, pentru a nu avea de suferit in viitor.

Continuarea pe Lyla.ro