HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru 12 februarie

HOROSCOP: Şanse mari pentru Raci, aventuri sentimentale pentru Berbeci, ceva probleme pentru Lei.

11 feb. 2014, 21:25
HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru 12 februarie

HOROSCOP BERBEC

O aventură sentimentală riscă să se complice. N-a rost să încerci să grăbești evoluția lucrurilor, pentru că nu vei reuși să faci nimic în privința asta. La muncă, ți se va părea că nimeni nu-ți respectă drepturile, iar asta te va revolta. Din fericire, va fi o zi bună pe plan financiar, însă asta nu înseamnă, desigur, că trebuie să arunci cu banii în stânga și dreapta.

HOROSCOP TAUR

Conjunctura astrală îți va furniza o infuzie de entuziasm și bună dispoziție. Încearcă să te lași ghidată de logică și nu de emoții, dacă vrei să nu ai de pierdut. Ambițiile tale pot fi atinse, însă întreabă-te dacă merită să plătești prețul pe care îl cer. De asemenea, întreabă-te ce înseamnă cu adevărat să ai succes. Iubitul tău va încerca să te facă să înțelegi spre seară că nu poți obține tot ceea ce-ți dorești.

Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

HOROSCOP GEMENI

Vei cunoaște unele persoane importante, care te-ar putea ajuta mult în viitor. Evită să cheltuiești bani pe care nu-i ai, pentru că în felul ăsta îți vei face numai probleme și griji. Nu fii nerăbdătoare și ai grijă să rezolvi temeinic problemele care îți ies în cale. Există riscul să suferi o dezamăgire dacă vei continua să fii prea încrezătoare în propriile puteri.

HOROSCOP RAC

Vor exista șanse mari să-ți promovezi proiectele și să te faci remarcată de șefii tăi. Nu trebuie însă să uiți de valoarea relațiilor interumane și să pui preț pe răbdare și diplomației. Viața ta amoroasă va fi mai condimentată ca de obicei și vei fi tentată să te implici într-o aventură sexuală interzisă. Există riscul ca spre seară să își facă apariția o mică problemă de sănătate.

HOROSCOP LEU

Vei avea unele îngrijorări pe plan profesional, însă nu se va întâmpla nimic care să-ți dea viața peste cap. Va fi o zi favorabilă pentru tine din punctul de vedere al romantismului și sexualității. Ține-ți sub control impulsurile egoiste, pentru că altfel vei regreta amarnic comportamentul tău. Spre seară, există mari șanse ca partenerul tău să depună eforturi serioase pentru a te înveseli, iar tu vei aprecia mult eforturile sale.

HOROSCOP FECIOARĂ

Conjunctura astrală va determina apariția unor situații delicate, precum unele erori, neînțelegeri sau întârzieri. Vei dori să capeți mai mult control asupra carierei tale, însă acest lucru va fi dificil. Cel mai important, nu te lăsa descurajată. Ți se va ivi posibilitatea de a îți folosi relațiile personale pentru a obține un câștig financiar. Există riscul ca spre seară iubitul tău să facă un gest sau să spună ceva care te va dezamăgi.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro

 

Citeşte şi

 

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

 

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie