Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie

Horoscop: Astrologii au descoperit că zodiile pot oferi indicii şi asupra morţii fiecărui semn zodiacal în parte, ţinând cont de trăsăturile principale.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 15:18
Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie

Horoscopul nu spune când o să mori, ci care este modalitatea în care poţi să-ţi pierzi viaţa.

Horoscop Berbec

Berbecii sunt aventuroşi şi de foarte multe ori dau dovadă de iresponsabilitate. Astfel, este de aşteptat să-şi piardă viaţa din cauza unui pariu nebunesc sau a unei provocări periculoase.

Horoscop Taur

Taurii sunt persoane dificile şi se înţeleg greu cu unii oameni. Din cauza certurilor sau a făcut că îşi enervează partenerul de viaţă este posibil ca un Taur să moară otrăvit.

Astrologie medicală: Ce boli poţi avea în funcţie de zodie

Horoscop Gemeni

Gemenii au o fire duplicitară care îi impinge de multe ori către o viaţă dublă. Astfel, s-ar putea ca Gemenii să-şi găseasca sfârşitul în urma unei gelozii bolnave a partenerului sau după ce au fost prinşi cu mâţa în sac de către un coleg mai instabil psihic, scrie Unica.ro.

Horoscop Rac

Raci sunt firi sensibile, introvertite şi riscă mereu să sufere de depresii. Din această cauză, foarte mulţi Raci ar putea să plece de pe această lume în urma unei sinucideri sau a unei morţi provocate de înfometare de tristeţe.

HOROSCOP: Ce pietre preţioase îţi aduc noroc în viaţă în funcţie de zodie

Horscop Leu

Nativi din Leu vor avea grijă de propria persoană până la bătrâneţe. În aceste condiţii se vor gândi să-şi cumpere o maşină sport chiar dacă nu mai sunt tineri, iar acest gen de extravaganţe le pot aduce moartea.

Horscop Fecioara

Dacă sunt prea atente la carieră, Fecioarele vor ajunge să fie singure şi riscă să moară singură, la birou, de epuizare sau de o boală simplă, netratată la timp.

HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru multe zodii. Citeşte ce ţi-au pregătit astrele

Horoscop Balanţă

Firea boemă şi stilul de viaţă dezordonat al Balanţelor îşi va pune amprenta asupra sănătăţii acestor nativi spre sfârşitul vieţii. Un accident vascular cerebral sau un infarct este posibil să le pună capăt zilelor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii cei geloşi şi posesivi sunt, totodată destul de conştienţi că viaţa merită trăită. Pofta pentru exclusivităţi şi viaţă luxoasă le va aduce sfârşitul, deoarece nu oricine poate găti sushi din peşti otrăvitori sau deserturi din fructe amazoniene.

Horoscop chinezesc 2014. Dragoste şi sex în Anul Calului de Lemn, pentru fiecare zodie

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt nativi activi şi aventuroşi, iar sfârşitul le poate veni după ce cat de pe stânci, înecaţi în vreun râu sălbatic sau chiar mâncaţi de lei, în timpul unui safari nefericit.

Horoscop Capricorn

apricornii ar putea muri în timpul unui jaf armat, în timp ce îşi ridicau sau depuneau pensia la bancă. Enervaţi de toată agitaţia. Capricornii nu vor dori să predea agoniseala, aşa că s-ar putea trezi cu un glonţ în burtă sau o lovitură fatală la cap.

Horoscop Vărsător

Fie că va fi vorba de un accident domestic, când încerca să usuce părul în baia udă, având grijă să hrănească şi căţelul, fie că stă cu orele de vorbă cu o vecină şi uită butelia deschisă, vărsătorul va muri repede şi fără durere, din cauza propriei neatenţii.

Horoscop Peşti

Viaţa peştilor are ca scop dragostea şi împărtăşirea ei, aşa că odată ce au rămas singuri, peştii vor căuta altă misiune. Cel mai probabil peştii vor muri sacrificându-se pentru a salva o viaţă (un transplant periculos, un accident ciudat) sau de Alzheimer.