HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru multe zodii. Citeşte ce ţi-au pregătit astrele

Horoscop 5 februarie. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru miercuri, 5 februarie:

04 feb. 2014, 23:10
HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru multe zodii. Citeşte ce ţi-au pregătit astrele

Horoscop Berbec

Este posibil ca viața să ți se pară oarecum lipsită de sens, iar drept urmare vei încerca să-ți găsești un scop semnificativ. Încearcă să-ți ții sub control pornirile agresive, pentru că altfel îți vei face o mulțime de dușmani. Există posibilitatea să rezolvi o problemă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

Horoscop Taur

Intuiția te va ajuta să găsești o soluție inedită la o problemă profesională sau personală. Va trebui să te comporți cu prudență pentru ca să nu jignești o persoană destul de importantă. Unele temeri care nu ți-au dat pace în ultima perioadă se vor dovedi a fi nefondate.

Horoscop Gemeni

Te vei afla mai aproape ca niciodată de a-ți atinge un vis îndrăzneț. La locul de muncă, îți vei spori prestigiul în rândul colegilor de muncă, însă încearcă să nu lași acest lucru să ți se urce la cap. În plus, ai grijă să nu răspunzi provocărilor, pentru că nu vei avea nimic de câștigat din asta. Satisfacerea orgoliului nu va justifica problemele cu care există riscul să te confrunți.

Horoscop Rac

Mintea îți va fi foarte limpede, iar intuiția îți va fi și ea de mare ajutor. Profită de această conjunctură favorabilă pentru a te descurca în anumite situații dificile. Există riscul ca o prietenă apropiată să te trădeze, așa că rămâi vigilentă. Dacă te supără ceva, nu ezita să-ți descarci sufletul iubitului sau unei rude.

Horoscop Leu

Nu-ți lăsa emoțiile să-ți domine rațiunea, pentru că altfel vei avea probleme de tot felul. Trebuie să ai mare grijă pe plan financiar, pentru că există riscul să suferi o mică pierdere. Spre seară vei te vei întâlni cu o persoană pe care n-ai mai văzut-o de mult timp, iar asta te va bucura foarte mult.

Horoscop Fecioară

Conjunctura astrală îți va da posibilitatea să-ți concretizezi multe aspirații, însă există o condiție pentru a putea face asta: nu te lăsa furată de un optimism arogant. Relațiile cu colegii de muncă nu vor fi tocmai liniștite, însă cea mai bună soluție este să-i ignori și să-ți vezi de treabă. Pe termen lung, tu vei fi cea care va avea cel mai mult de câștigat.

Horoscop Balanță

Ferește-te de excese astăzi, pentru că există riscul să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Este o zi favorabilă pentru unele călătorii scurte și pentru a-ți lărgi sfera activităților. Pe plan amoros, este bine să dai dovadă de toleranță și de răbdare.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro