Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024: Mercur retrograd vine cu recidive, pot apărea gafe şi decizii impulsive

Horoscop săptămâna 1 – 7 aprilie 2024. Taurii reiau o poveste de dragoste din trecut, Vărsătorii reușesc să cucerească o persoană de care se simt atrași.

01 apr. 2024, 16:41
Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024: Mercur retrograd vine cu recidive, pot apărea gafe şi decizii impulsive

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii aprilie, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Potrivit astrologului, eclipsa totală de soare din 8 aprilie și Mercur retrograd în zodia Berbec impulsionează zodiile să-și asculte instinctul. Va fi o perioadă în care trebuie să valorificăm la secundă fiecare oportunitate.

Berbec

Berbecii sunt foarte expuși din punct de vedere al eclipsei totale de Soare din 8 aprilie. Este acel moment din viața unui Berbec în care ar trebui să bage cheia în contact și să plece într-o direcție. Poate mai au timp în aceste 8 zile să se gândească ce vor să facă, în ce direcție vor să meargă. Mulți știu și se pregătesc pentru lucrul acesta, dar poate le este teamă din cauza faptului că planetele din zodia Pești presează foarte mult și creează foarte multă confuzie.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024 Taur

Pentru Tauri este un fel de începutul sfârșitului. De fapt, noi trecem prin schimbări și prin transformări, iar lucrurile s-ar putea să nu fie atât de rele. În spatele Taurilor se întâmplă lucruri pe care ei nu le știu, iar eclipsa totală de Soare din 8 aprilie îi poate ajuta să descopere cine-i bârfește, cine este dușman, cine este prieten și cine ce a ascuns ceva față de ei. De asemenea, Mercur retrograd vine cu unele recidive pe probleme respiratorii. Nu este o mare panică, dar asta aduce unele probleme de sănătate cronice.

Gemeni

Gemenii pot fi invitați la un eveniment mare, cu mulți participanți, și o persoană importantă va intra în viața lor. Atenție în perioada următoare la ieșirile impulsive și la gafe. Niciodată nu știi în ce context vei reîntâlni persoana pe care ai înjurat-o în trafic, s-ar putea chiar să fie noul tău șef!

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024 Rac

Pentru Raci, schimbările profesionale nu vin peste noapte. Mulți dintre ei le așteaptă și vor unele modificări, dar Racul este într-o poziție foarte bună în care poate să își schimbe funcția, ocupația, poziția într-o companie. Poate să fie independent, poate să fie numit sau propus. Totul este pe creștere pentru Raci și dacă nu știu ce să facă și au tendința de a da înapoi, acesta este singurul moment cheie în care pot să-și asume aceste responsabilități.

Leu

Leii sunt mai expansivi, mai curajoși. Toate lucrurile se desfășoară la depărtare de ei. Pot să vină vești din afara granițelor țării, pot avea întâlniri, pot călătorii, pot pleca și pot avea inițiative. Pentru alții, care sunt mai puțin expansivi s-ar putea ca lucrurile să nu se desfășoare tocmai pe placul lor. Cei care se află în străinătate s-ar putea să nu le iasă anumite lucruri.

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024 Fecioară

Pentru Fecioarele mai organizate și mai curajoase, eclipsa totală de Soare din 8 aprilie este o eclipsă a transformărilor majore. Cele care știu ce vor să facă și sunt organizate și curajoase, această eclipsă este un factor declanșator al unor evenimente care le pun pe direcția lor. Cei care nu sunt pregătiți pentru lucrul acesta s-ar putea să fie luați pe neașteptate și să nu le pice foarte bine.

Horoscop karmic 1-7 aprilie 2024. Tsunami karmic pentru zodiile de pământ, har divin pentru cele de aer, câștiguri pentru cele de foc şi noroc în dragoste pentru cele de apă

Balanță

La Balanțe nu depinde mai nimic de ei în această perioadă. Liberul arbitru este destul de redus. Totul se desfășoară vizavi de ei în zona relațiilor. Pentru relațiile care sunt mai consumate este posibil ca acolo să fie un dezechilibru, dar pentru Balanțele care se află la începutul relației s-ar putea să vină și o cerere în căsătorie. Alte Balanțe s-ar putea să dea pe cineva în judecată sau să aibă parte de un proces de care nu se pot eschiva.

Scorpion

La Scorpioni pot exista probleme de sănătate, alergii, infecții, posibile răni sau sinuzite. De asemenea, dacă sunt preocupați de a demara proiecte profesionale, atunci Scorpionii devin foarte activi.

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024 Săgetător

Săgetătorii trebuie să se modifice în funcție de vârstele copiilor lor, să accepte independența copiilor lor, să se maturizeze împreună cu ei. Pentru cei care nu au copii și care sunt singuri este o etapă interesantă de a începe o poveste de dragoste.

Capricorn

Capricornii se împroprietăresc, își schimbă domiciliul sau s-ar putea să-și cumpere o casă. Dacă nu au bani de o asemenea investiție, atunci își pot reîmprospăta spațiul în care locuiesc. Este vorba și despre căutarea de sine. Se vorbește despre contactul cu sinele divin, o chestie esențială în viață.

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 aprilie 2024 Vărsător

Vărsătorii pot începe să scrie o carte dacă au talent, iar dacă nu au idei pot începe să citească o carte. Este o carte care le poate schimba viața, le poate schimba direcția. S-ar putea să dezvolte ceva de aici.

Pești

Peștii descoperă surse noi de bani. Pot să devină antreprenori. Nu se îmbogățesc, dar trebuie să meargă pe ideile lor. Unii pot să fie anunțați că primesc o moștenire și de aici se poate modifica nivelul lor de trai sau, cel puțin, unele griji pot dispărea.