Horoscop Cristina Demetrescu: 2023, an cu socoteli karmice, amoruri flamboaiante şi descoperire imensă la carduri

Previziunile astrale pentru anul 2023. Cristina Demetrescu spune că "oamenii trebuie să învețe să fie atenți la sănătate, atât la cea energetică, cât și la cea fizică". Citeşte previziunile pentru carieră, amor, sănătate li, nu în ultimul rând, bani.

23 feb. 2023, 12:57
Horoscop Cristina Demetrescu: 2023, an cu socoteli karmice, amoruri flamboaiante şi descoperire imensă la carduri

Horoscop Cristina Demetrescu. Anul 2023 reprezintă pentru mulți dintre noi anul unor noi începuturi, anul în care putem să o luăm de la capăt și să ne îndreptăm către un viitor mai bun și mai prosper. Alții, în schimb, au încă o doză de pesimism care nu îi lasă deloc să se încreadă în puterea unui nou început.

În cadrul emisiunii „ WOWZodiac ”, difuzată pe canalul de YouTube „WOWnews”, astrologul Cristina Demetrescu ne-a spus care sunt previziunile astrale pentru anul 2023.

Destinul a trei zodii se schimbă în luna martie. Nativii vor fi protejați de Univers, iar viața lor se va așeza așa cum trebuie

Potrivit astrologului, anul 2023 va fi un an bun pentru cei care au curaj și dorința să își pună în aplicare planuri și idei noi, aducând o doză de optimism necesară în această perioadă dificilă. „Ne putem bucura până în data de 15 mai de faptul că Jupiter, marele benefic se află într-un semn de foc și acționează foarte puternic. Pot spune că poate să aducă niște oportunități ca un spectacol în două acte. Până pe 16 mai oamenii pot reîncepe sau pot pune în mișcare anumite proiecte, anumite planuri. Jupiter în Berbec aduce o mare doză de energie și o mare doză de optimism într-un an foarte complicat, foarte complex, cu foarte multe fețe. Jupiter în Berbec îți propune curaj. Să ai curaj, să ai idei și să nu mai aștepți pe nimeni să pui în aplicare ceea ce crezi tu. 2023 îți propune niște soluții. Este foarte adevărat că te și constrânge, îți provoacă suferință”, a spus astrologul.

Horoscop martie 2023. Zodia care are noroc triplu în această lună. Are câştiguri în bani, dragoste și carieră

Horoscop Cristina Demetrescu: 2023 din punct de vedere financiar

nanciar, anul 2023 ne va tenta să cheltuim bani pe lucruri de care nu avem neapărat nevoie, iar aici trebuie să mai lucrăm și să învățăm să fim mai cumpătați. Totodată, este și un an foarte bun pentru ideile mărețe pe care le avem și care ne pot aduce numeroase câștiguri financiare.

„ Deși este criză oamenii vor investi în lucruri inutile, vor vrea drept de proprietate, vor cumpăra mai mult. Este un an al proiectelor unice, nu al dorințelor multe și mărunte. Este foarte bun anul acesta să te concentrezi către o singură idee .”, spune astrologul.

Din punct de vedere amoros, anul 2023 poate aduce unele separări în cuplu, dar care vor fi benefice și îi vor ajuta pe ambii parteneri să se dezvolte separat. În această perioadă, toți cei care se află într-o relație trebuie să se asigure că partenerul le oferă libertatea de a fi ei înșiși, fără să-i constrângă. În caz contrar, pot apărea probleme.

Este un moment în care s-ar putea să-ți fie mai bine singur decât într-o relație pentru că nu poți să evoluezi. Închide socoteli. Mai de grabă despartă-te de cel care nu îți face bine. Venus stă patru luni în zodia Leu, pe o zodie unde se află și Luna neagră, cu o karmă negativă în Balanță, cu probleme în căsnicii, cu probleme în relații, orgolii foarte mari”, spune specialistul în domeniu.

Horoscop Cristina Demetrescu: 2023 din punct de vedere profesional

Potrivit specialistului în domeniu, anul 2023 este un an foarte bun pentru a ne orienta către vocație. „Saturn în Pești pune foarte mult accentul pe vocație. Domeniile pe care nu le faci în scârbă alea sunt cele mai bune. Nu trebuie neapărat să te duci să muncești pentru bani când nu știi cum să pleci mai repede de acolo. Domeniile astea nu aduc bani. Domeniile acestea aduc doar puțină siguranță pentru o perioadă mai scurtă de timp”, spune astrologul.

Zodiile care vor avea protecţie divină în această primăvară. Nimic rău nu le poate atinge 

Cristina Demetrescu: Sănătatea în 2023

Specialistul în domeniu ne atrage atenția cu privire la acest capitol pentru că anul 2023 ne va accentua problemele de sănătate pe care le avem deja. „Oamenii trebuie să învețe să fie atenți la sănătate, atât la cea energetică, cât și la cea fizică.Trei ani de zile Saturn în Pești nu va aduce sănătate deplină. Din contră, este zodia bolilor, a bolilor lungi și cronice. Să nu se facă operații estetice pentru că tot ce este estetic, de fapt stricăm. De operat și de mers oamenii la doctor, mai mult, după o pandemie nu suntem mai sănătoși.  Atenție în lunile de primăvară! Acolo sunt pericole mari de infarcte și boli cardiovasculare”, a spus specialistul în domeniu.