Horoscop Cristina Demetrescu. Când va reveni norocul pentru zodii, Jupiter revine în Casa Banilor. Ce ne aşteaptă în următoarele luni

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai buni astrologi din România, aceasta venind de fiecare dată cu previziuni extrem de precise cu privire la orice eveniment important cu care s-a confruntat țara noastră. Aceasta a vorbit și despre cum va afecta pandemia de coronavirus și la ce să se aștepta fiecare zodie în parte.

04 sept. 2020, 10:32
Horoscop Cristina Demetrescu. Când va reveni norocul pentru zodii, Jupiter revine în Casa Banilor. Ce ne aşteaptă în următoarele luni

Horoscop Cristina Demetrescu. „Undeva probabil până spre începutul anului viitor, undeva până în ianuarie, nu sunt niște planete prea prietenoase, însă motivele pentru care trec aceste influențe energetice pot fi diferite. Și pot fi schimbabile între ele, adică planurile se fac pe termen destul de scurt.

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Care va fi cea mai bună zi a ta din această lună? Atunci trebuie să profiţi pe toate planurile

Arată ca un teren de război, fie că trebuie să fie pregătiți pentru orice intervine, fie probabil pentru că se vor mai produce anumite atacuri”, a explicat Cristina Demetrescu într-o emisiune la A3. Aceasta a avertizat și că perioada pe care o traversăm este una destul de delicată și nu este bine să ne facem planuri, ci mai degrabă să avem răbdare și să fim cumpătați.

Acum, suntem într-o perioadă imprevizibilă, cel mai bine ar fi să nu ne facem planuri. Cred că ne pune răbdarea la încercare.

Ce spun autorităţile ne obligă să ne programăm într-un anumit fel, dar lucrurile nu stau aşa. Trebuie să luăm această stare ca atare, să nu ne mai facem planuri.

Horoscop SEPTEMBRIE 2020. O luna decisiva. Marte intra in retrograd! Avertizari pentru zodii la inceput de toamna!

Lumea se schimbă şi se schimbă ireversibil. Când apar aceste evenimente cu decese, lumea nu se va mai întoarce niciodată în punctul acela. Trebuie să fim pregătiţi pentru o schimbare globală, chiar dacă alţii stau, energiile lucrează, adică se întâmlplă schimbări fără ca noi să ne dăm seama”, a spus astrologul, care a explicat și cam când își vor reveni zodiile și cu banii.

Când își revin zodiile cu banii. Horoscop Cristina Demetrescu

Lucrurile acum nu stau bine în plan economic. De revenit ne putem reveni din 2021, când intră Jupiter în casa banilor României. Problema e că suntem o țară mult mai vulnerabilî din punct de vedere economic. Deciziile trebuie luate în acest sens. Omul trebuie să înțeleagă ce are de făcut să nu se expună sau să nu-i expună pe ceilalți. În casă ar trebui să stăm până pe 5 iunie, cât destinul e în Rac și ne indică lucrul acesta.

Sunt lucrurui care se verifică din punct de vedere astrologic. S-ar putea ca după 2 iulie, lucrurile să se ducă într-o zonă mai bună în România. Din toamnă, s-ar putea să avem din nou mai multe probleme.”, a spus Crisitna Demetrescu, exclusiv, pentru Antena 3.

Cristina Demtrescu susține și că ne vom confrunta cu un al doilea val puternic al epidemiei de coronavirus şi indică octombrie ca fiind o lună sensibilă.

„Din punct de vedere al aşezării astrelor, există posibilitatea unui al doilea val. În octombrie, se strâng din nou planetele”, a conchis aceasta.


loading...
Partenerii noștri